Стереотип про те, що дача — це місце для старих речей, давно себе вичерпав. Для більшості городян, це повноцінний заміський будинок, за допомогою якого ми відпочиваємо стаючи ближче до природи. Так чомусь б не спати на натуральній постільній білизні з екологічно чистого матеріалу?

 

Це реальна історія з життя про використання зносостійкого нашийника і шлейки виробництва Devohome, , яку надіслав наш клієнт. Ми лише трохи змінили імена.

 

Жарт! Звичайно, треба! Просто в цій статті ми пояснимо, як боремося з основними запереченнями при покупці домашнього текстилю з хемпа. А саме, грубість такої тканини.

 
Екскурс в історію легалізації медичного канабісу в Україні та країнах світу, і чому Devohome виступає за легальний обіг медичних препаратів з конопель 

Насправді одяг з льону і конопель шили завжди. Просто зараз замість легкого панцира або бушлата ми пропонуємо чоловікам зручні сорочки і штани з натуральної тканини.

 
Що новенького пропонує український флагман конопляного текстилю, бренд Devohome? Читайте про лінійку комплектів постільної білизни з чистого льону, обробленого спеціальним чином для ефекту м'ятої тканини, хіт цього літа.