5 оригінальних елементів конопляного домашнього SPA-салону від Devohome

16 September 2021 11:48:52

Про що ви подумаєте, якщо почуєте, що конопля допомагає розслабитися? Звичайно ж, ми не мали на увазі наркотичний ефект. І мова йшла навіть не про медичний канабіс, хоча фахівці підтверджують, що такий компонент конопель, як канабідіол, має заспокійливі властивості, зменшує нервозність, розслаблює м'язи і допомагає швидше заснути.

Ми пропонуємо вам абсолютно легальні вироби з конопель, які допоможуть зняти стрес, порадувати себе, омолодити своє тіло і отримати ефект відвідування SPA-салону, залишаючись вдома.

Отже, якщо у вас з'явився вільний час, присвятіть його собі – влаштуйте домашнє конопляне СПА з аксесуарами від Оксани Дево.

Йога.

Викинути з голови непотрібні думки, досягти душевної рівноваги і вдосконалити своє тіло допоможуть спокійні вправи, які можна робити вдома, включивши відповідне відео на Ютубі. Ще більший ефект розслаблення і заспокоєння можна отримати, якщо займатися на конопляному килимку для йоги від Devohome. Цей стібаний килимок розміром 60х180 см повністю виготовлений з конопель і зручно згортається в рулон після застосування.


Конопляна тканина, з якої виготовлені верх та низ, міцно з'єднані прошарком із нетканого волокна з 100% хемпа. Такий конопляний килимок не ковзає, дуже приємний для тіла та зберігає його природне тепло, дихає та вбирає зайву вологу. Завдяки натуральному сіро-бежевому кольору килимок немазкий. Гігроскопічні властивості порожнистих волокон теж сприяють тому, що його не потрібно часто прати.

Ще одна цікава властивість конопляних виробів – їх злегка вловимий заспокійливий трав'яний аромат, який залишається навіть після багатьох прань. Ідеально для домашніх антистресових вправ!

Масаж.

Якщо немає можливості сходити до масажиста, зробіть його собі самі! Приємний масаж в міру жорсткою конопляною рукавичкою не тільки розганяє лімфу, а й скрабує шкіру. Масажувати себе можна по сухій або ж розпареній після ванни шкірі. Сухий масаж від кінчиків пальців ніг до пальців рук дає відмінний лімфодренажний ефект, що позитивно позначається на вашому самопочутті. Масаж після або під час прийняття ванни ще й відлущує загрубілі клітини з поверхні шкіри, прискорюючи її оновлення.

Скраб-рукавиця від Дево Хом складається на 60% з конопель, до яких додана бавовна. Така міцна конопляна рукавичка може довго використовуватися як натуральна мочалка. Вона зручно сидить на руці і стильно виглядає у ванній. Після застосування рукавичку досить добре сполоснути в теплій воді та залишити сохнути.

Очищення обличчя.

Олія з насіння конопель – це не тільки корисна їжа, а й чудовий косметичний засіб. Тому конопляна косметика вже давно представлена на ринку. Бренд Devohome теж розробив засіб для вмивання на основі конопляної олії – ніжну гідрофільну олійку. Завдяки цінному природному складу жирних кислот ,в найкращому співвідношенні, цей засіб підходить і для сухої, і для нормальної, і для жирної або комбінованої шкіри.

Найкраще нанести її на шкіру обличчя та шиї по масажних лініях, потерти круговими рухами, після чого змити теплою водою. Так ви отримаєте не тільки очищення, а й лімфодренаж, живлення та омолодження. Гідрофільна олія підходить також для всього тіла.

Маска для волосся з конопляною олією.

Насіння конопель - це не тільки корисна їжа, а й чудовий косметичний засіб. Завдяки цінним амінокислотам і вітамінам в своєму складі, конопляна олія для волосся допомагає за короткий термін привести його у порядок. Не дивно, що багато брендів натуральної косметики використовують цю олію для виготовлення шампунів та засобів по догляду за волоссям. На нашому сайті представлено максимально свіжу конопляну олію холодного віджиму, в якій збережені всі корисні компоненти.

Спочатку помасажуйте шкіру голови так, щоб це було приємно, а потім нанесіть маску для волосся на основі конопляного масла. Найпростіший варіант – чисте масло канабісу або з додаванням кількох крапель улюбленої ефірної олії. За бажанням, можна додати інші олії для волосся, яєчний жовток, мед та інші інгредієнти. Рецепти таких масок можна знайти в інтернеті. Укутайте волосся в поліетиленову шапочку, а зверху – в рушник. Дайте подіяти годину-дві та змийте за допомогою шампуню. Ваше волосся буде вам вдячне!

Звичайно ж, після масажу всього тіла та б'юті-процедур приємно зануритися в теплу ванну, особливо, якщо в неї додати морську або англійську сіль, рослинні екстракти або інші корисні компоненти. Така ванна в спокійній обстановці допомагає відновити і розум, і тіло.

Здоровий сон.

Ще кращим перезавантаженням стане повноцінний сон. Погодьтеся, хороші відпочинок та відновлення без нього неможливі. Робота допізна, перельоти і переїзди та інші причини можуть призвести до труднощів із засипанням. Вирішити цю проблему допомагає маска для сну.

Версія від Девохоум виконана з натуральної конопляної тканини, в якості наповнювача – насіння льону. Маска без гумок і зав'язок не чіпляється за волосся, тримається на обличчі за рахунок правильно підібраної форми та комфортної важкості. Маски для сну потрібні не тільки в подорожі. Удома вони теж допомагають створити повну темряву для мозку, що регулює вироблення мелатоніну. А цей гормон, в свою чергу, налагодить режим сну та зміцнить імунітет.

Маска від бренду Devo Home допомагає розвинути звичку спати на спині, тому зберігає красиву шкіру обличчя без зморшок і заломів. Така маска може застосовуватися не тільки вночі, але й вдень для відпочинку очей, при мігрені або під час медитації.

Ну і, звичайно ж, найкращий сон – на ліжку з конопель. Весь конопляний текстиль можна купити в Києві за адресою Малевича, 15 або замовити в нашому інтернет-магазині.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews