Еко ліжко з натурального волокна для заміського будинку або дачі.

05 August 2021 10:26:08

Життя за містом робить нас ближчими до природи. Логічно, щоб при цьому нас оточували речі з натуральних матеріалів.

Купуйте комплект постільної білизни з натуральної конопляної або лляної тканини. А краще декілька.

Такі ковдри-покривала, простирадла, наматрацники та подушки робляться без використання синтетики. Дійсно, навіщо загортати себе і своїх близьких в целофановий пакет?

  • Натуральна тканина "дихає". Під ковдрою з конопляного волокна ви не спітнієте. А якщо похолодає — не замерзнете.
  • Конопляне волокно гіпоалергенне і володіє антибактеріальними властивостями.

Колись існував стереотип тягти на дачу речі, які вже відпрацювали свій термін. Старі меблі, одяг, техніку і, в тому числі, постіль. Такий підхід давно себе вичерпав.

ковдру купити

Зараз дача — це не копання в городі з ранку до вечора. Або банальні шашлики і алкоголь до ранку. Дача, для більшості втомлених від офісної суєти городян, це — повноцінний або майже повноцінний заміський будинок, за допомогою якого ми відпочиваємо у більш природних умовах. На зеленому газоні приємно розстелити килимок для йоги, щоб виконати кілька асан на світанку. Замість дерева Бодхі зійде вишня, під якою можна медитувати слухаючи дзижчання джмелів.

Ви дихаєте чистим повітрям, працюєте руками собі на втіху, їсте натуральне. Так чомусь б не спати на натуральному?

Тим більше, що так було завжди. З давніх-давен наші предки виготовляли одяг, скатертини і простирадла з льону і конопель. Бавовна з'явився значно пізніше. Не кажучи вже про синтетику.

Тканина з конопель пахне травою на лузі. Хіба ви не хочете вкласти спати своїх дітей саме в таку постіль?

А як автентично і стильно виглядає білизна з нефарбованого льону?

Як приємно відпочити на свіжому повітрі, розмістившись на терасі і загорнувшись у плед з натурального хутра, при створенні якого не постраждала жодна тварина.

текстиль київ

Зараз пишу все це і думаю: “А чому власне тільки для заміського будинку? А якщо більшу частину року я живу в квартирі, мені що, обов'язково купувати синтепон? ”

Виберіть постільну білизну з натуральної тканини ддля будь-якого виду житла, будь то будинок або міська квартира. Подбайте про комфорт і здоров'я своєї родини і своє власне. Адже, в ліжку ми проводимо третину доби. Від якості нашого сну залежать інші дві третини. У тому числі, робота.

Переходьте по посиланнях в тексті або меню сайту. Або відразу телефонуйте за тел. +380956679577.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews