Ідеї ​​подарунків від DevoHome

04 January 2018 14:01:16

Її чуття підказало їй, що десь тут — дорога до Мумідолу і до будинку, де є теплі ковдри. Туве Янссон, «Чарівна зима»


Зимові свята – можливість показати близьким та друзям, як багато вони означають для нас. Найкращий спосіб поділитися радістю - це вибрати подарунок, адже дарувати не менш приємно, ніж отримувати. І найкраще, якщо подарунок наділений змістом та залишиться з людиною надовго. На свята ми найчастіше бажаємо здоров'я. А для здоров'я немає нічого важливішого за сон. Унікальна ковдра з конопляним наповнювачем не просто дбайливо зігріває шкіру, а й дає їй дихати. Новорічна ніч пролітає швидко, а після веселощів потрібен гарний сон. Ми готували нашу зимову колекцію з любов'ю та турботою, тому кожен дотик наших ковдр та рушників розслаблює та налаштовує на відпочинок.


WINTER SLEEP стібана ковдра 200х215

А ще зимові холоди — чудовий привід оточити себе затишком та казкою. Як у старій добрій книзі «Чарівна зима», де мумі-тролі поринали в сплячку до самої весни, влаштувавшись у будиночку, занесеному снігом. «Іноді хтось зітхав уві сні і, згорнувшись клубочком, ще глибше заривався у свою перину»... Всі ми сумуємо за помахом чарівної палички, яка родом з дитинства. По теплих ковдрах, запаху мандаринів та загадкових вогників свічок. Можливо, ми любимо зимові свята саме за можливість торкнутися казки.


Що може бути краще, ніж укутатися в ковдру, в якій зігріває не лише тканина, а й колір? Спеціально до зимових свят ми пропонуємо ковдру в помаранчеву клітку. Це лаконічний та строгий принт, який підійде і для чоловічої спальні. Помаранчеві елементи зігріють погляд і створять правильний настрій для наступного року. Адже східний календар говорить про те, що майбутній 2018 прийде під знаком Жовтої Собаки. Щоб догодити покровительці року, потрібно оформляти будинок у теплих тонах. Це можуть бути будь-які відтінки жовтого, помаранчевого та червоного. Але в чистому вигляді ці кольори самі собою можуть втомлювати око.


Вибрати подарунки та декор до свята – це захоплююча гра. Дизайнери радять на цих святах експериментувати з джерелами світла — і нехай їх буде якнайбільше: різнокольорові гірлянди, лампи і, звичайно, свічки. Нехай м'яке золотисте сяйво розіллється по хаті. Ще одна особливість цьогорічного зимового декору — спокій. Для Жовтого Собаки характерна врівноваженість. Потрібно приділити увагу теплим відтінкам, але достатньо лише кількох яскравих акцентів на більш стриманому тлі. Нас у Devohome надихають традиції скандинавського мінімалізму. Прості та лаконічні кольорові поєднання виглядатимуть святковими завдяки теплим та яскравим елементам.

Плед-шаль Зелень 70х160

Ми бажаємо вам, щоб цієї зими чай був ароматним, казки чарівними, ковдри теплими, а подарунки бажаними.

І головне – сезон подарунків не закінчено, він у самому розпалі! Офіційно за східним календарем, Рік Жовтого Собаки настане лише 16 лютого 2018 року. А значить, ще неодноразово можна порадувати друзів, близьких і себе подарунками родом з казки!

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews