Міцний нашийник з конопляної тканини для гарної собаки

28 July 2021 21:40:59

Відгук про використання зносостійких нашийників з конопляного волокна від українського виробника. Всі імена людей змінені. Збіги з реальними подіями невипадкові!

Спочатку хотів написати: "Міцний нашийник для хорошого друга". Адже собака, як відомо, друг людини. Але потім побоявся бути неправильно зрозумілим. If you know what I mean.

поводок для собаки

Коли я увійшов через хвіртку, Варг, радісно виляючи хвостом, кинувся мені назустріч і мало не збив з ніг. Як завжди. Мої джинси в шерсті. Як завжди. Я похвалив і поплескав густу холку. Як завжди. Але щось було не так. Я озирнувся. Будинок стоїть. Забір на місці. Ще раз погладив пса і зрозумів, що не як завжди. У Варга був відсутній нашийник!

Нашийник для собаки — як золотий ланцюг для "братка". Як Iphone для дівчини. Ознака статусу, успіху і достатку. Ознака наявності ГОСПОДАРЯ. А тут така пропажа!

"Де нашийник, Варг?"

Варг дивиться все розуміючими очима, в яких світиться більше розуму, ніж у деяких знайомих мені людей, але, зі зрозумілих причин, мовчить.

А тепер давайте я зайду далеко назад і розповім передісторію.

Як з'явився в моєму житті пес по кличці Варг.

Адже, наявність домашніх тварин я не вітаю. Навіть в приватному заміському будинку. Можете вважати мене злим, черствим і відлюдним. Навіть інтровертом. Все це — правда! Але причому тут домашні тварини? Просто для мене вони — не іграшка. Вони живі! Тварину не можна брати в будинок просто так. Це дитина. І ти будеш відповідальний за ней. Це не тільки задоволення, але і велика праця. А не дай бог що ... Поховати собаку — все одно, що поховати друга. Я б переживав. Вважайте мене м'яким, чутливим, сентиментальним. Все це — правда!

Отже, тієї осені ніякої кішки, а тим більше собаки, в нашому будинку не було.

Але одного разу прийшов сусід Вадик і оголосив, що бачив в лісі вовка! А що робить наша людина, коли йому кажуть, що он там небезпечно? Правильно — відразу йде туди. Цікаво ж!

Мені про це ще один екскурсовод з Чорнобиля розповідав. Скажеш іноземцю: "Он там радіація". Обходить. Скажеш нашому, а він: "Де? Куди? " Тільки лови їх потім. Нічого не бояться.

Від себе скажу — все так. Пам'ятаю, в Індії йшли по залишених в глині слідах тигра. Навіщо? Не зрозуміло. Ну, знайшли б ми його, тигра. І що далі? Чомусь ніхто про це не думав.

Ось і тепер. Ви коли-небудь бачили живого вовка в не менше живій природі? Я бачив. Задовго до того, як мене покликав Вадик.

Спочатку я відчув чийсь погляд. Знаєте, це почуття? Почав неспокійно озиратися і серед дерев побачив його. Як мені здалося, величезного сірого звіра. Але в лісі все здається більшим. Він нерухомо стояв і дивився на мене ... Так міліціонери дивилися на сильно нетверезого чоловіка за секунду до того, як запитати у нього документи. Це був погляд абсолютно розумної і при цьому хитрої і жорстокої істоти. Повинен сказати, я ледь не наклав у штани.

Не знаю, як було у Вадика, але ми всі кинулися шукати в найближчому сосновому лісі вовка.

Вовка ми не знайшли. Хоча довго ходили серед високих дерев. Зате ми знайшли коробку з-під печива. А в коробці маленького пухнастого цуценя з закритими очима. Хтось виніс і просто поклав в лісі. Надавши пухнастий клубочок його долі. Долею стали ми.

Звісно, ми забрали його додому. Непропорційно великі лапи і висячі вуха. Явно дворняга. Напевно, помісь хаскі і ще когось. Коли стало ясно, що пацієнт буде жити, стало питання: як назвати цуценя? Рід — чоловічий.

У породистих собак, насправді, довгі імена. Щось на зразок Адіра Йорк Шульц. Тут весь родовід. Це тільки кличуть їх короткими кличками. У нашому випадку ні про який родовід мови не йшло. Тим паче що...

Кличка у собаки повинна бути коротка і ємна. Як клацання затвора. Як удар хлистом. Я хотів, щоб ім'я нового члена сім'ї нагадувало обставини "народження". Щось пов'язане з вовком. Варги — гігантські вовки з казки про Володаря кілець. Всі ми родом з дитинства. Варг — підходить.

— Варг! Варг! — зручно кликати.

Незважаючи на все одержане виховання і дресирування, Варг, як і всі дворняги, ріс тямущим, але бешкетним і погано контрольованим псом. Звички, як у гопника. Наглий і одночасно боязкуватий. Всупереч всім докладеним зусиллям, кидався на інших собак, а людей норовив обнюхати. Що деяких перехожих, звісно, скажімо так, насторожувало. А якщо собака огризалася, відразу тікати підібгавши хвіст. Вивчив тільки найпростіші команди.

Чому саме нашийник мартінгейл?

Зрештою, від метань допоміг відучити нашийник-мартінгейл з міцного конопляного волокна все тієї ж фірми Девохоум. Як не старався, Варг не міг з нього звільнитись. А при натягуванні, нашийник зупиняв пса, не заважаючи йому в інший час. Плюс, спеціальна шлейки для собак, яка, за допомогою двох ременів, на грудях і під лапами, дозволяла не тягнути поводок і краще контролювати собаку.

шлейки для собак купити

Чому саме Devohome?

Дружина знайшла цей сайт: devohome.com.ua . Там багато всього. Одяг, в тому числі. Навіть шуби з конопляного хутра. Тепер у нас вся постіль з льону і конопель. Ах, як вона пахне. Ця постіль. Вона пахне лугом!

Згодом, Варг перетворився в спритного сірого пса розміром з вівчарку. Від того ж вовка його відрізняли лише звислі вуха.

Напідпитку любителі шашликів в лісі, де ми гуляємо, часто запитують: "Який породи собака?"

— Це секретна порода собак козаків-характерників, — відповідаю я. — Знаєте таких?

Кивають.

— За Союзу цю породу ледь вдалося врятувати. Від нас приховували.

Або просто говорю: "Фастівська хорт". Варг же борзий. Ага.

І ось у цього чудового пса зник головний атрибут — нашийник. Звичайний, не мартінгейл. Напевно, стягнув через голову. Я сильно не затягував, а Варг норовить сунути морду в будь-яку щілину. Наприклад, між дощок паркану. Там напевно він, нашийник, і залишився.

постіль з конопляної тканини

Однак, пошукавши, я нічого не знайшов.

Довелося замовити інший. Новий. З того самого натурального конопляного волокна. Такий нашийник дуже міцний. З чого ви думаєте робили брезент? Правильно — з конопель. Ось з подібного міцного, але натурального матеріалу і робить нашийники Devohome. Як звичайні, так і мартінгейл — для хорошого друга. У сенсі, для собаки.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews