Екологічна упаковка для екобренду Devohome Hemp

30 November 2021 18:25:53

В останні пару десятиліть у Європі на душу населення щороку утворюється близько 150 кг сміття у вигляді упаковки. Звичайно, потрібно прагнути зменшувати цю цифру, хоча навряд чи її можна звести до нуля. Тому ми вважаємо, що пакувати товари важливо у нешкідливі для довкілля матеріали та за можливості давати їм друге життя.

А що із цього приводу кажуть прихильники стилю життя Zero Waste? Вони живуть за правилом 5R:



Refuse – відмовся від непотрібного

Reduce – скоротити потрібне

Reuse – повторно використовуй те, що вже придбав

Recycle – здай у переробку те, що не вдається використати повторно

Rot – компостуй решту.

Давайте дізнаємося, наскільки успішним є бренд Devohome Hemp у застосуванні цих принципів стосовно упаковки своєї продукції. Адже логічним продовженням екологічного товару має бути його екологічна упаковка.

Відмовся від непотрібного і скороти потрібне

Домашній текстиль, постіль та інші вироби компанії "Дево Хом" ми упаковуємо в крафтовий папір або мінімалістичні картонні коробки, які перев'язуємо джутовим шпагатом. Так ми скорочуємо кількість упаковки та уникаємо пластику, який навряд чи вдасться здати на переробку.

А ось паперова упаковка має набагато більший шанс набути другого життя.


( Washed linen лляний комплект постільно білизни )


Здай у переробку і компостуй решту

Насправді цей крок можуть зробити наші споживачі. Продукція Девохоум дуже довговічна, тому питання її утилізації виникне не скоро. І навіть якщо лляні та конопляні вироби колись стануть непридатними, вони рано чи пізно розкладуться на безпечні речовини.

Упаковку можна здати в макулатуру. Чому це важливо? Папір екологічний лише в разі правильного споживання ресурсів.



Через зростання інтернет-продажів споживання пакувального паперу теж зростає, а це означає, що вирубуються дерева, збільшується енергоспоживання та забруднюються водойми. Папір з макулатури дозволяє зберегти не лише деревину, а й до 70% води та 60% енергії, які потрібні для виготовлення паперу з первинної целюлози. Все ж у паперу є велика перевага – його біорозкладність.

З наших свідомих клієнтів хтось сам відвозить макулатуру до пунктів прийому вторинної сировини, хтось поміщає паперову упаковку у відповідний контейнер для відходів. Мокрий або брудний папір можна помістити в компост.



А чи застосовується до упаковки третій пункт зі списку 5R?

Реюз: повно використовуй вже наявне

Волокна целюлози, з яких складається папір і картон, з кожною переробкою стають все коротшими і коротшими, тому приблизно після 5 переробок їх життєвий цикл закінчується. Але й у процесі чергового використання витрачається багато води на очищення целюлози, витрачається енергія на подрібнення, нагрівання та інші етапи обробки, застосовуються токсичні хімічні реагенти для знебарвлення сировини. Тому набагато екологічніше використати повторно те, що вже є. І наші свідомі екофрендлі менеджери Дево Хоум щосили намагаються так і робити!



Наприклад, у відділенні служби доставки, з якою ми співпрацюємо, вони забирають коробки, в яких уже хтось отримав свою посилку. Адже якщо така коробка добре збереглася, то навіщо її здавати в макулатуру? Можна використати ще раз, що ми й робимо.

До речі, екологи підрахували, що у багаторазових речей вуглецевий слід буде нижчим, ніж у одноразових, тільки якщо вони дійсно використовуються по багато разів. Так, тканинну екосумку потрібно використати в середньому 80 разів, щоб виправдати витрати ресурсів на її виробництво.


( Еко-торба для закупівель )

На щастя, конопляна екоторба від Оксани Дево витримає набагато більше походів у магазини. А наші лляні мішечки, які можна використовувати для купівлі та зберігання сипучих продуктів, також ідеально підійдуть і для пакування подарунків. Їх можна прати так часто, як це необхідно, і міцний льон не втратить своєї якості. До того ж, шиємо їх ми з обрізків, тому вони екологічні подвійно.


( Лляні мішечки для зберігання )


Отже, бренд Devohome Hemp у багатьох асоціюється з екологічністю не дарма, а цілком заслужено! Адже основна сировина для наших виробів – коноплі, вирощування яких не просто не потребує пестицидів, а, навпаки, очищує ґрунт.  Продукція Девохом довговічна та біорозкладна. Ми використовуємо мінімум упаковки та не використовуємо пластик. І разом із нами легше дотримуватися стилю життя "Нуль відходів".

Давайте берегти нашу планету разом!

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews