Конопляні маски: навіщо вони потрібні і як за ними доглядати

24 March 2020 19:22:36

Одразу після Ukranian Fashion Week нас запросили стати учасниками на Milano White 2020 - масштабної виставки моди, що цьогоріч сфокусувалась на свідомих брендах одягу. Натуральні барвники з каміння та глини, апсайклінг вінтажного одягу, хутро з конопель та безліч інноваційних способів бути свідомими як споживачами, так і виробниками.


Та на останній день усі події були скасовані через усі нам відомі обставини: закриття кордонів та вільного неба над Італією.


Уже у літаку додому засновниця бренду Devo Home Оксана Дево замислилася над створенням багаторазової біорозкладної маски з декількох причин: турботи про себе, оточення та природу. 


Щороку у зимовий сезон українці хворіють як не грипом, так ГРВІ, а використаних одноразових масок після себе залишають більше сотні на людину.  А цього року до України ще дістався неабиякий густий та довготривалий смог. 


Щоб уникнути зараження, потрібно захистити себе від крапель, які виділяються з дихальних шляхів при мові, кашлі і чханні. Адже деякі люди можуть бути носієм інфекції, а ми, та й вони самі, можемо про це навіть не здогадуватись.

Захистити себе можна за допомогою конопляної маски. 

Навіщо потрібні маски?

Поширена думка про те, що маски носять для того, щоб не заразитися, не відповідає дійсності. Маску повинні носити хворі, щоб не заразити здорових. Під час чхання і навіть в процесі дихання, хвора людина випускає в повітря величезну кількість вірусів, які можуть заразити цілком здорову людину.


Маска - це також штучний бар'єр для ваших рук. Ви менше будете торкатися  обличчя і як наслідок з меншою ймовірністю заразитесь.

Маска не є універсальним засобом запобігти вірусним захворюванням, але вона точно слугує додатковим бар'єром для вірусу.

Чому вирішили робити маски з коноплі? 

Конопляна тканина натуральна. Маска все ще злегка має запах сіна. Вона не викликає алергію і в ній через пухкий шар конопляного наповнювача дихається якщо і не легко то принаймні не так задушливо як в звичайному респіраторі.


Головне пам'ятати, що маску треба надягати правильно, щоб ніс і рот були добре нею захищені. Також слід пам'ятати, що будь-які маски можуть служити не більше 2-4 годин. Все залежить від якості виготовленої маски і періоду, при якому вона використовується. 


У випадку з конопляною багаторазовою маскою її вистачить на те, щоб безпечно дістатись до місця вашої роботи чи у магазин та повернутись додому.

Як доглядати за масками з коноплі

Ми рекомендуємо прати їх при температурі 30 градусів. Ми надаємо перевагу рідким пральним засобам. Наші улюблені це бренд Деламарк. Після прання також необхідно попрасувати маску.

Рекомендуємо купувати кілька виробів, аби можна було зручно міняти ті маски, які ви використовували більше 3-х годин. 

Замовити маски можна за посиланням.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews