Чому не треба купувати постіль з конопляної тканини

16 July 2021 12:45:34

Жарт! Звичайно, купувати постільну білизну, покривала, ковдри і подушки з натуральної конопляної тканини треба! І ось чому:

Домашній текстиль з конопель

  • довговічний
  • не викликає алергії
  • в ньому не заводяться пилові кліщі
  • ідеально відводить вологу і "дихає"

А ще, навіть після численних прань, така постільна білизна зберігає природний запах трави. Польовий, якщо що!

Тоді чому ми назвали статтю саме так?

Справа в тому, що при всіх незаперечних перевагах, основним запереченням при купівлі постільної білизни з конопляної тканини є ЇЇ, тканини, порівняна жорсткість і "грубість". В цьому її шарм. Але така особливість підійде не кожному. Так, конопляна тканина пом'якшується з кожним пранням, не втрачаючи своїх основних властивостей. Але як, зробити, щоб вироби з неї були приємними на дотик для всіх вже при покупці?

постіль

І компанія ДевоХоум зробила це для Вас!

Як?

Перш за все, на багаторічному досвіді виробництва і спілкування з покупцем, а також завдяки численним експериментам, ми вивели формулу — використання промислового прання. Тобто штучно прати конопляну тканину до стану, коли вона наближається до м'якості льону.

Але є й інші способи зробити вироби з конопель м'якими і приємними на дотик.

Розглянемо на прикладі ковдр. Які, як відомо, входять в комплект постільної білизни. Нарівні з подушками і простирадлами. Як в базовій колекції від DevoHome. Конопляний наповнювач поміщаємо в чохол з 100% бавовни (ось приклад такого демісезонного ковдри: https://devohome.com.ua/uk/odeyalo-demicezonnoe-c-zelenym-kantom-140h205-cm) або того ж льону, як ось в цьому двоспальному ковдрі-покривалі: https://devohome.com.ua/uk/odeyalo-len-v-ceruyu-polocku-215h260

купити постіль

Замовляйте, не зволікайте! У ліжку людина проводить ледь не третину доби. Ми зробили все, щоб вам було приємно. Комфортний сон — запорука продуктивного життя. Чи варто на цьому економити?

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews