Ідеї ​​подарунків для справжніх козаків

12 October 2021 10:41:48

Колись жінки і дівчатка збивалися з ніг, щоб вибрати подарунок своєму захиснику, в лютому, а тепер зароджується нова звичка - дарувати подарунки на 14 жовтня, День українського козацтва. Звичайно, проявити увагу, любов і повагу, підібравши людині те, що його порадує, можна в будь-який день, але якщо ви теж вирішили приєднатися до цієї традиції, то у нас є кілька чудових ідей.

Справжній козацький одяг з конопель


( Шуба з конопляного хутра, чорна довга)


У повсякденному гардеробі запорізьких козаків були не стільки шаровари і вишиванки, скільки прості натільні сорочки та штани, а поверх них - свитки, жупани або опанчі в залежності від погоди. Голову часто увінчувала загострена хутряна шапка. Уявляєте, щось подібне є у Оксани Дево, в магазині одягу з конопель!

По-перше, бренд Devohome пропонує кілька видів конопляних сорочок. У всякому разі, сорочка без гудзиків з V-подібним вирізом виглядає дуже автентично.


(Конопляна сорочка Casual)


По-друге, зручні конопляні штани можуть скласти комплект сорочці. Ну а верхній одяг з наповнювачем з волокон конопель або з конопляного хутра - це просто сучасна реінкарнація старовинних свиток, кожухів і т.п. І навіть конопляна хутряна шапка в стилі ДахаБраха є!


(Шапка з конопляного хутра ДахаБраха " Марко"


До речі, конопляне хутро зовні дуже нагадує овчинку і таким же теплим, але при його виготовленні не довелося пожертвувати бідними тваринками. Якщо для вас важливі натуральність та етичність товарів, то ви точно це оціните.

Здоровий сон козака на ліжку з конопель

Якщо в поході козакові подушкою могло служити сідло його коня, то в сучасних реаліях можна дозволити собі більше комфорту. Тим більше, глибокий сон дуже важливий для організму. Тому хороша подушка - це не просто оригінальний подарунок, а й інвестиція в здоров'я.

Компанія "Дево Хоум" пропонує зручні подушки з конопляним наповнювачем, на яких голова не потіє. А ще волокна конопель довго зберігають заспокійливий аромат трави, який допоможе вашому захиснику забути про труднощі насиченого дня і по-справжньому відпочити.


(BREEZ подушка із конопляним чохлом 50х70)


Цікавий варіант подарунка для юного козака - ковдра-покривало з наповнювачем з конопель.
Так, їм не наповниш козацьку люльку, але під такою ковдрою не холодно і не жарко, її не обов'язково заправляти у підковдру і вона дуже економить час на застилання ліжка, адже одночасно служить і покривалом.


( Ковдра - покривало Азія )

З ранку досить просто трохи розрівняти ковдру, і постіль виглядає цілком пристойно. А молодий козак може йти у своїх важливих справах, до нових звершень!

Якщо козак на кухні

Якщо ваш чоловік - любитель готувати, а може навіть і професіонал, подаруйте йому фартух з натуральної конопляної тканини. Цей довгий фартух з великою нагрудною кишенею виглядає дуже стильно завдяки мінімалістичному дизайну і природному кольору щільної конопляної тканини. Він максимально закриває одяг і зручно зав'язується спереду. Міцна тканина витримує багато прань і не втрачає зовнішній вигляд.


(Фартух з натуральної конопляної тканини)

Коли традиції незмінні

Ну а якщо ви любите зберігати вірність традиціям, то відмінним подарунком для чоловіка стануть конопляні шкарпетки.


( Конопляні шкарпетки , сірі високі )

Цей предмет гардероба ніколи не буває зайвим. А шкарпетки з конопель ще мають декілька переваг перед виробами з інших матеріалів:

  • гігроскопічні волокна конопель добре поглинають вологу, тому ноги в конопляних шкарпетках завжди сухі;
  • порожнисті конопляні волокна також утримують запах, в них не розмножуються грибки і бактерії;
  • грубіші нитки з конопель дають приємний масажний ефект стопам, тому власник таких шкарпеток зможе витримати великі навантаження на свої ноги.

    А ви любите обирати подарунки?

  •  
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
     
    Leave a review ↓
     
    Nobody left any reviews