Тепла осінь з ковдрами і пледами від Devohome

  • 18 October 2021 17:07:03
  • Review : 0
  • Viewed: 1028
  • 0

Легко любити осінь, коли за вікном сонечко, дерева з золотими листками і немає бруду під ногами. А що робити, якщо холодно та сиро і на вулиці, і вдома? Ще й темніє рано. Давайте переймати досвід щасливих данців, яким не заважають насолоджуватися життям ані погана погода, ані короткий світловий день!



Ці жителі Скандинавії створили цілу філософію під назвою Хюґе. Не важливо, що відбувається назовні. Секрет в тому, що потрібно створити комфортну атмосферу у себе вдома. Головна асоціація з хюґе – це ароматичні свічки та затишний плед. Хоча, здається, в нашій місцевості аромат свічок благополучно замінять запах кави, яблучного пирога або домашнього хліба. А замість пледа підійде натуральна осіння ковдра, а на додачу до неї шарф-палантин і теплі шкарпетки.

Ну, а що найбільше підходить для скандинавського інтер'єру в дусі хюґе, як не домашній текстиль з натуральних матеріалів? Компанія DevoHome пропонує універсальні пледи та демісезонні ковдри з конопель, льону, бавовни і шерсті в мінімалістичному стилі. Їх можна використовувати і для сну, і як покривало на ліжко, і як пледи.

Демісезонні конопляні ковдри і покривала з конопель Дево Хоум


( Ковдра демісезонна Горохи ) та ( Ковдра демісезонна  Stripe )


Осінні ковдри-покривала з конопель від Devohome (Київ) дуже практичні, завдяки властивостям нетканого наповнювача з конопляних волокон та продуманому дизайну. Вони легкі в догляді, тому можна обійтися без підковдр. А ще вони полегшують процес застилання ліжка: досить просто вирівняти ковдру, під якою ви спали, і вуаля, в спальні порядок! Адже верх і низ таких ковдр виконаний з якісної бавовни або льону зі стильними принтами, тому покривало теж необов'язкове.


( Hemp Flax Конопля-Льон зимова ковдра )


Дихаючий конопляний наповнювач щільністю 250 г на квадратний метр відмінно підходить для міжсезоння. Під ковдрою, з цього матеріалу, не буде холодно, але й жарко теж не буде. Саме те, що треба для комфортного сну і відпочинку, поки організм перебудовується до зимового сезону.

Стьобані ковдри-покривала з конопляного волокна можна купити полуторні, двоспальні або євро розміру.

Конопляні пледи від Оксани Дево

Бренд Devo Home створює:

  • ексклюзивні пледи з конопляного хутра,
  • мінімалістичні пледи з конопель та вовни, а також
  • легкі шалеві пледи, в які дуже затишно закутатися.


  • ( Плед-покривало з конопляного хутра 150х220 )


    Конопляне хутро – це рослинний еко матеріал нового покоління, який підкорив серця європейців. Він виглядає, як неокрашенная світла овчинка. За властивостями теж наближається до тваринного хутра, але при його виготовленні не постраждала жодна тварина. А пахне при цьому свіжо скошеним сіном. З такого теплого і пухнастого біорозкладного матеріалу, можна виготовляти не тільки зимовий одяг, а й домашній текстиль.


    ( Декоративна подушка із конопляного хутра )


    Якщо ви завжди мріяли про тепле хутряне покривало, але вважали використання натурального хутра негуманним, а штучного – не екологічним, хутро з волокон конопель – найкраще рішення. Підкладка цього хутряного пледа виконана з чистої бавовни. У нашому шоу-румі або на сайті інтернет-магазину, можна купити плед з конопляного хутра українського виробництва, який стане ідеальним покривалом на двоспальне ліжко або диван. Також доступний євро розмір 240х250 см або можна замовити індивідуальний пошив.

    При поєднанні конопель і вовни ,можна отримати дуже теплі тканини, приємні на дотик.


    ( Cloud Orange Gray плед з коноплі та вовни )


    Мінімалістичні пледи з конопель з шерстю натуральних відтінків підходять і в якості покривала, і в якості тонкого ковдри, і для створення затишної атмосфери на свіжому повітрі – на пікніку або на терасі.

    Ну а більш тонкі пледи-шалі від Оксани Дево, виконані з чистих конопель або ж з чистого льону.


    ( Плед - шаль Зелень )

    Їх теж можна використовувати в інтер'єрі, а можна носити як легку, але теплу шаль, в якій не холодно і не жарко, адже конопляні і льняні волокна відмінно утримують тепло і регулюють температуру тіла.

    Також атмосферу хюґе допомагають створити домашні SPA-ритуали, про які ми писали раніше. Ну а легким рецептом домашнього хліба на заквасці з конопляним висівками ми поділимося наступного разу.

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
     
    Leave a review ↓
     
    Nobody left any reviews