Як легко почати екожиття з Devohome?

  • 28 September 2021 17:58:57
  • Review : 0
  • Viewed: 705
  • 0

Здається, навколо вас всі вже стали екоголікамі, зіровейстерамі та говорять про відмову від одноразового пластику. А, може, й ви плануєте набути екозвичок?

Для цього не обов'язково кардинально змінювати життя одним махом, можна поступово зменшувати кількість одноразових речей в своєму побуті та замінювати їх на дружні до природи альтернативи. І компанія Devohome, український виробник текстилю з конопель та льону, може вам в цьому допомогти.



(Конопляні волокна)



Конопляні волокна
– це, мабуть, найкраща сировина для виготовлення екотоварів. Під час вирощування самих рослин немає необхідності обробляти їх пестицидами, тому що природні властивості конопель захищають їх від шкідників. А ще вони чудово очищають грунт і не призводять до його деградації, хоча й швидко нарощують зелену масу. При переробці в справу йдуть всі частини рослини, тобто, виходить безвідходне виробництво. З конопель можна робити не тільки тканини, але й паливо, будівельні матеріали, папір і т. д. Після того як виріб з конопель відслужить, він теж не шкодить природі, тому що є біорозкладним.



( Grafit Washed Linen комплект постільної білизни )



Льон – також дуже екологічний і практичний матеріал. Не дивно, що комфортний та довговічний одяг з льону дуже затребуваний.

І з таких "зелених" матеріалів Девохом пропонує:

  • лляні мішечки замість одноразових пакетиків;
  • шопер з конопель для походів по магазинах;
  • конопляну ганчірочку для миття посуду замість поролонової губки.
  • Один із принципів концепції "Нуль відходів" (Zero Waste) – давати використаним матеріалам і відходам друге життя. З цієї точки зору екотовари від Дево Хоум подвійно екологічні, тому що виготовляються з обрізків та залишків виробництва.

    Що вам потрібно знати про наші лляні мішечки, екоторбу та ганчірочки для посуду?

    Ексклюзивні екотовари від Devohome з конопель та льону

    ( Мішечок лляний багаторазовий )



    Лляний мішечок.
    Перше, від чого закликають відмовитися екоактивісти – це одноразові пакетики в супермаркетах. Для багатьох продуктів на вагу їх можна з легкістю замінити на багаторазові тканинні мішечки.

    Легкі і дихаючі, багаторазові мішечки з льону від бренду Devo Home ідеально підходять для покупки та зберігання круп, бобових, горіхів, сухофруктів, печива, випічки й інших сухих продуктів. Також в них зручно брати з собою на роботу або навчання бутерброди та інші перекуси.

    Наші мішечки зручно затягуються і зав'язуються на тонкий вощений шнурок. Вони легко перуться, швидко сохнуть і їх можна не прасувати. Розмір приблизно 21х23 см трохи варіюється, так як мішечки виготовляються з залишків тканини, що утворюються при пошитті льняного постільної білизна нашого бренду. Ви можете обрати колір, який вам більше подобається.


    ( Мішечок лляний багаторазовий )


    Яскравий фірмовий ярличок з лейблом Devohome на кожному виробі підкреслює ваш стиль і смак. Такий мішок можна використовувати як упаковку для еко подарунка.

    Лляний багаторазовий мішечок купити можна в нашому шоу-румі або інтернет-магазині, зверніть увагу на цей товар, коли будете робити замовлення. Зручно мати комплект з декількох лляних мішечків. Нехай парочка завжди лежить у вашій сумці, щоб можна було здійснювати спонтанні покупки без докорів сумління. Вони тонкі і не займають багато місця, якщо їх компактно скрутити.


    ( Еко торба )



    Шопер з конопель. Ще один простий спосіб зменшити кількість пластикового сміття – відмовитися від великого пакета на касі. Якщо у вас з собою містка торба-шопер, то це зробити легко.

    Купити екоторбу молочно-білого кольору від Девохоум варто через її оптимальний розмір 42х37х14 см та ручки підходящої для носіння на плечі довжини. Завдяки прошарку з конопляного нетканого волокна сумка тримає форму, при цьому вона легка і гнучка, що робить її зручною для шопінгу. Оригінальний принт зі стилізованим листком канабісу та еко мотиватором "Stop Plastic Use Hemp" звертає на себе увагу оточуючих. Матеріал сумки довговічний і практичний, а мінімалістичний дизайн екосумки довго буде актуальним.




    ( Конопляна ганчірка для посуду )


    Конопляна ганчірочка для посуду.
    Ще одна важлива сфера для тих, хто в екотемі, – миття посуду. Зараз не будемо говорити про шкоду для здоров'я і природи промислових мийних засобів. А ось губки і мочалки для посуду – це дійсно очевидний біль. Якщо вони зроблені з поролону, то після нетривалого використання століттями будуть забруднювати планету.

    Тому конопляна ганчірочка з нетканого матеріалу – відмінна еко альтернатива магазинним губкам для миття посуду. Її груба структура дозволяє добре відмивати залишки їжі з тарілок з мінімальною кількістю мийних засобів.

    Конопляна нетканка не утворює неприємного запаху, адже за рахунок властивостей хемпа на ній не розмножуються бактерії . Вона добре промивається і швидко сохне, при цьому стильно виглядає поряд з мийкою на кухні завдяки натуральному вигляду. Така мочалка довго прослужить, повністю виконає своє призначення, а після цього її можна помістити в компост.

    В комплекті три ганчірочки зручного розміру з долоню, упакованих в стильну брендовану екоупаковку.


    ( Конопляна ганчірка для посуду )


    Для тих, хто цінує натуральні товари, такий набір буде прекрасним недорогим подарунком.

    Отже, стати більш еко і придбати дружні до навколишнього середовища звички з екотоварами від Дево хом легко і зручно. Купити такі ексклюзивні альтернативи одноразовому пластику можна в Києві в шоу-румі на Казимира Малевича, 15 або зробивши замовлення на нашому офіційному сайті.

    P.S.

    Є ще один поширений аксесуар, що забруднює навколишнє середовище та який можна замінити на багаторазовий –
    захисна маска для обличчя. У нас ви можете купити багаторазові маски з конопель чорного, натурального бежевого і джинсового синього кольорів. Тонкий прошарок з конопель добре пропускає і фільтрує повітря за рахунок порожніх волокон. Завдяки природним антиалергенним, антигрибковим та антибактеріальним властивостям цієї рослини в конопляної масці легше дихати алергікам, астматикам та іншим чутливим людям.



    ( Багаторазова маска для обличчя )

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
     
    Leave a review ↓
     
    Nobody left any reviews