Зимовий одяг з конопель від DevoHome

17 January 2022 14:19:19

Хоч зараз зими й не такі суворі, як за часів наших бабусь та дідусів, але морозні дні теж бувають. Тому теплий верхній зимовий одяг, як і раніше, є актуальним.

Раніше обов'язковим зимовим атрибутом була шуба або дублянка, в ідеалі з натурального хутра. Для когось символом розкоші та аристократизму були норка або, наприклад, каракуль. Але в наш час натуральні хутряні шуби та дублянки – це вже мало не моветон. Що ж вибрати, якщо ви вирішили обходитися без продуктів тваринного походження, а синтетика вас теж не дуже приваблює?

Для тих, хто цінує натуральні матеріали, але вважає, що тварини через це не повинні страждати, є чудові альтернативи: конопляне хутро, а також волокнистий конопляний наповнювач.


( Конопляне хутро )

Хутро з конопель – інновація від DevoHome

Штучне хутро вже стало звичним. Хоча його іноді називають екохутро, але все ж таки воно залишає не кращий екослід – після відносно недовгого застосування такого матеріалу, зробленого з синтетичних полімерів, він століттями забруднюватиме довкілля, поступово розпадаючись на мікропластик.

Але що, якщо за принципом виробництва штучного хутра зробити хутро на основі рослинних волокон? Така ідея спала на думку власниці компанії Devo Home Оксани Дево, і вона реалізувала її у 2018 році! А в 2021 році було отримано патент на цей винахід.


( Плед з конопляного хутра )

За цей час хутро з конопель викликало фурор серед модельєрів натурального одягу і вже завоювало серця європейців. Так, про одяг із конопляного хутра українського виробництва написали Associated Press, Deutsche Welle та Euronews. Тепер жителі Європи знають, що існує HempFur – відмінне рішення для створення теплих веганських екотоварів, а Hemp одяг є гідною заміною синтетиці.


( Шуба з конопляного хутра, середня чорна )

Українські організації також оцінили інновацію від Devohome. Ukrainian Fashion Week та гуманістичний рух UАnimals влітку 2021 року нагородили компанію за цю розробку спеціальною премією «Cruelty-free fashion». Завдяки підтримці цього руху Девохоум увійшла до міжнародного списку Fur Free Retailer, в якому міститься ще приблизно 1500 компаній з усього світу.



Конопляне хутро виготовляють із відносно коротких волокон конопель, закріплених на бавовняному трикотажі. Воно нагадує необроблену овчинку як зовні, так і за властивостями. Так само як і овчину, його можна стригти або залишити більш довгошерстий варіант. Таке хутро легке, дуже тепле і при цьому злегка пахне свіжоскошеною травою. А ще воно по-справжньому екологічне: коноплі вирощують без отрутохімікатів, а отриманий матеріал повністю біорозкладається.


( Конопляне хутро )

Конопляний наповнювач: корисні властивості унікальної рослини

З грубіших волокон конопель можна зробити нетканий матеріал з прекрасними теплоізоляційними властивостями – наповнювач-утеплювач з конопель. Завдяки природним властивостям міцні порожнисті конопляні волокна довго не гниють, у них не заводяться шкідники та пилові кліщі, вони бактерицидні та гіпоалергенні, здатні поглинути багато вологи та не перешкоджають повітрообміну.


( Конопляний наповнювач )

В результаті зимові та демісезонні речі з конопляним наповнювачем дуже комфортні – в них тепло, але не жарко, тіло дихає, і ви почуваєтеся легко у верхньому одязі.

Чудово, що одяг з конопель в Україні набирає популярності! Які теплі конопляні речі ви можете приміряти та купити у нашому шоу-румі у Києві чи інтернет-магазині?

Зимовий еко одяг з конопель від Оксани Дево

  • Шуби з конопляного хутра від Дево Хоум


  • ( Шуба з конопляного хутра, коротка чорна ; довга чорна  )

    Вони універсальні, підходять як жінкам, так і чоловікам, є довгісередні та більш короткі моделі. Довговічні матеріали та мінімалістичний дизайн створюють фасон поза часом, тому конопляна шуба прослужить багато років. Піддається сухому чищенню.


    ( Шуба з конопляного хутра , довга жовта )

    Легка та дуже тепла шуба з конопель витримує скандинавські морози до -30 градусів! Залежно від настрою, ви можете носити таку двосторонню шубу хутром назовні або всередину, представивши світові яскраву підкладку. Для любителів класики пропонуємо і чорно-білий варіант. Також у шуби є зручний капюшон та місткі накладні кишені.


    ( Шуба з конопляного хутра , довга помаранчева )

    Шуба від Оксани Дево дешевша, ніж вироби з хутра тварин українських виробників, і пахне сіном, а не хімікатами, які використовують у процесі обробки натурального хутра. А ще ви можете бути впевнені, що не постраждала жодна тварина!

  • Стильні джинсові куртки з конопляним хутром


  • ( Джинсова куртка з конопляного хутра )

    Джинсовий одяг – теж нестаріючий варіант. Ми пропонуємо класичні молодіжні куртки унісекс із колекції "Шнайдер".


    ( Джинсова курта із коноплного хутра, з підкладкою )

    Зимові джинсові куртки оздоблені конопляним хутром та утеплені підстібкою із конопляних волокон. Підстібку можна зняти і навіть за бажання носити окремо. Куртки застібаються на гудзики, мають зручні бічні кишені.

  • Якщо не дуже холодно: модний жилет з конопляного хутра з капюшоном


  •  ( Жилет із конопляного хутра з капюшоном, бежевий )

    Жилети – тренд останніх років. Не дивно, адже вони дуже зручні та практичні. Стильний жилет із конопляного хутра залишиться в моді назавжди. Підійде для роботи, навчання та поїздок, і завжди, коли хочеться відчути домашній затишок.

    Модель на блискавці з капюшоном, нагрудною та бічними кишенями представлена в поєднанні з однотонною обробкою з бежевої байки або зі вставками з байкової тканини в клітинку, яка теж завжди актуальна. Жилетка від ДевоХоум тепла, дуже затишна та добротна!



    Ці та інші теплі речі з конопель, наприклад, жилети та куртки з колекції "Опанча", а також чоловіче та жіноче зимове пальто з конопел можна приміряти на Малевича, 15 у м. Київ. Приходьте до нас, щоб вибрати теплий, натуральний та екологічний одяг для зими та холодів!

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
     
    Leave a review ↓
     
    Nobody left any reviews