Вироби з конопель - це не тільки цінне хутро

06 June 2021 12:05:19

Але і три — чотири ... інші області застосування цього чудового матеріалу. А то і сім — вісім. Включаючи ... ем ... медицину, звичайно ж. З конопляної гіпоалергенної тканини шиють: взуття, одяг, постільна білизна. З коноплі роблять борошно і гидрофильное масло для волосся і тіла.

А ще коноплі це - 5-е місце на Євробаченні.

Можливо, хтось перший раз почувши пісню української групи Go_A "Шум", був в шоці. Але насправді коноплі здавна використовувалася в багатьох областях "народного господарства". Звідси і текст Народної пісні. Для чого ви думаєте коноплю сіяли в усі часи? Для тих самих медичних цілей? Ні. Наприклад, пенька - це волокно, отримане з стебел конопель.

А з пеньки виготовляли:

  • вітрила
  • мотузки і канати
  • мішковину
  • папір

“Так, перші чорнові варіанти конституції США були надруковані на папері з конопель."

Купуйте зимову шубу

Полотно. Масло. Конопля.

Полотно - це тканина в тому числі з конопляного волокна. Цікаво, скільки світових шедеврів написані на цьому матеріалі? "Мона Ліза", наприклад? Чому ні?

До речі, про конопляне хутро.

Це нормально, що більшість людей не хоче носити хутро тваринного походження і тим самим підтримувати цю жорстоку індустрію. Але синтетичне хутро — не найкраща альтернатива. Є інше, екологічно і кармічно чисте рішення — хутро з конопляного волокна. Це приємний натуральний матеріал, який зігріє в будь-яку погоду. І при виробництві якого жодна тварина не постраждала!

А тепер повернемося до "Шуму".

В основі тексту пісні дійсно лежать слова веснянки, відомої ще з дохристиянських часів. За допомогою шуму (пісень) і хороводу язичники закликали весну.

Перший варіант кліпу Go_A "Шум".

Але мені більше подобається оригінальний варіант і кліп пісні. А не той, що відправили на "Євробачення". Здається, це пов'язано з тим, що на цьому заході повинна бути композиція, яка раніше не звучала. А точніше, не можна заявляти сингл, чий реліз відбувся до 1 вересня попереднього року. І виконавці, таким чином, обійшли це правило, створивши, як би, інший продукт.

А перфоманс на "Євробаченні" не те, щоб поганий. Ні, все зроблено якісно. Але... загубилася якась оригінальність. Кажуть, в першоджерелі був натяк на карантинні обмеження. І ще на щось. Один танцівник, вибивається із загального ладу, чого вартий. А туман на тлі? На концерті (і в спеціальному знятому до фестивалю кліпі) вийшло добре, але нудно. Глядачі не перейнялися. А тут ще мовний бар'єр. Інакше — це було б перше місце!

Виступ на "Євробаченні" 2021 Українська групи.

Загалом, вживайте вироби з конопель, але не тільки в медичних цілях! ;)

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews