Конопляне борошно
Конопляне борошно виготовлено за технологією видалення з насіння олії та отримання макухової маси.
В нашому борошні нема інших компонентів, крім конопляного насіння! Тому спосіб споживання та застосування для випікання хлібобулочних виробів має свої особливості. Нижче наведені випробувані нами рецепти. Конопляне борошно - це не звичне нам біле пшеничне або житнє, кукурудзяне і т.д., це абсолютно засвоюваний дієтичний продукт, який сприяє нормалізації надмірної ваги та виведенню з організму шлаків, не кажучи вже про весь спектр корисних речовин, що містяться в конопляному насінні.
Відповідно, ви можете додавати конопляне борошно в супи, соуси, використовувати як паніровку, пекти конопляні хлібці та конопляне печиво, хліб та паску!
Харчова цінність в 100 г продукту: білки – 30 г, жири – 7,9 г, вуглеводи – 24,7 г.
Енергетична цінність: 290 ккал.
Термін придатності: 4 місяці з моменту відкривання упаковки.
Не містить наркотичних речовин, барвників, ароматизаторів, консервантів, ГМО та пестицидів.
Рекомендовані товари
Відгуків (0)