Конопляний Ярмарок: як це було

22 October 2020 12:37:00

Конопляний Ярмарок — це перша всеукраїнська конопляна виставка бізнесів та підприємців, що прагнуть змінити ставлення української спільноти до конопель, як це сталося в багатьох країнах Європи та світу.

Ярмарок за 3 дні зібрав 60 компаній, що переводять сферу використання промислових конопель на зовсім інший рівень.

Чому так важливо змінити ставлення до виробів з конопель?

Тому що українці мають знати та розуміти, що хемп — це не лише психоактивна речовина, а ще й багатогранна аграрна культура, що дозволяє виготовляти текстиль, одяг, олію, харчові товари, косметику, будівельні матеріали, папiр та понад 25 тисяч iнших виробів.

Це — органіка в чистому вигляді, що дає і комфорт, і здоровий сон. Також конопляна тканина не електризується. Коли холодно — зігріває. Охолоджує, якщо спекотно. Шкіра дихає, а перегрів або переохолодження виключені. Такий унікальний продукт хочеться розвивати, чим займається зараз команда DevoHome. Ми цінуємо, любимо і передаємо наші почуття в кожному виробі з канабісу. Ми вкладаємо душу, і сподіваємося, що вам це подобається.

За підтримки Інституту луб'яних культур ibc-naas.com Національної академії аграрних наук України та Української Конопляної Асоціації ми вже зараз бачимо позитивні зміни в галузі коноплярства як культури комплексного використання.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews