Конопляна гідрофільна олія від Devohome. Кому підійде та як застосовувати?

  • 22 November 2021 17:50:00
  • Review : 0
  • Viewed: 894
  • 0

Коноплі – не лише сировина для текстилю, а й джерело цінної конопляної олії. Ця смачна рослинна олія зеленого кольору – чудове джерело вітамінів, мікроелементів та корисних ненасичених жирних кислот. Не дивно, що за часів наших бабусь-прабабусь воно було затребуваним продуктом харчування та косметичним засобом. Зараз косметика на основі конопляної олії теж дуже популярна.



Не відстаючи від тренду натуральності в косметиці, ми раді представити вам новинку від Devohome – універсальну гідрофільну олію для шкіри обличчя, тіла та волосся на основі нерафінованої олії канабісу. Це спільна розробка компанії "Девохом" (Київ) та провідних технологів із досвідом створення екосертифікованих засобів.


( Гідрофільна олія для волосся і тіла )

Що таке гідрофільна олія?

Гідрофільна олія – насамперед засіб для демакіяжу. Вона прийшла до нас з Азії, бо там дуже поширений водостійкий мейк, який потім важко змити. Адже в основі водостійких ВВ-кремів, помад і туші для вій лежать олії, нерозчинні у воді.

Але, як відомо, подібне розчиняється у подібному.

Тому засіб для вмивання із вмістом масляної фази не менше 80, а то й більше 90% став просто must have для зняття стійкого макіяжу. З модою на корейську косметику купити гідрофільну олію стало можливим і в нас.



В основі такого косметичного продукту може бути мінеральна олія або натуральна рослинна. Так, навіть очищена мінеральна олія, отримана з нафтопродуктів, непогано змиває водостійкий макіяж. Звичайно, такий продукт має право на існування. Тим більше, що деякі косметологи радять його алергікам. Але тільки рослинна олія з корисними компонентами допоможе засобу доглядати за шкірою, а не просто розчиняти косметику.



Коноплі теж мають гіпоалергенні властивості. До того ж, це екологічно чистий продукт, при вирощуванні якого не потрібні пестициди. Тому гідрофільна олія на основі нерафінованої олії канабісу – найкраще рішення, запропоноване самою природою.


( Конопляна олія )

Але як змусити конопляну олію полюбити воду? За допомогою м'яких поверхнево-активних речовин, які при контакті з водою перетворюють олію на емульсію, або молочко. У складі Hemp Oil від Дево Хоум застосовується "зелений" емульгатор кромолент SCE, дозволений до застосування в країнах ЄС. Його використовують не тільки у засобах для вмивання, а й у косметиці для волосся, у губній помаді та навіть у засобах для дітей.



Крім того, конопляну олію в нашому засобі доповнюють інші цінні рослинні інгредієнти:

- мигдальна олія, олії кокосу та броколі,
- екстракти кропиви, шавлії, кореня солодки,
- ефірні олії м'яти, лаванди та петітгрейну (апельсину),

а також вітамін Е.


( Гідрофільна олія  Hemp Oil , скраб-варежка та сет щільний льон )


Тому гідрофільна конопляна олія Hemp Oil є універсальною та підходить для шкіри обличчя, тіла і волосся. Крім своєї основної дії – розчинення та змивання щільних текстур – вона чинить зволожуючий ефект та поживну дію, а також захищає шкіру та волосся від несприятливих факторів навколишнього середовища.

Навіщо і як використовують гідрофільну олію?

Будь-яким робочим інструментом потрібно користуватися правильно, щоб він не нашкодив. Це саме стосується і гідрофільної олії.

Важливо пам'ятати, що гідрофільні олії підходять для всіх типів шкіри, але в першу чергу це активний засіб для демакіяжу, а не вмивалка для обличчя зранку після сну!

При грамотному використанні гідрофільна олія дасть як результат:

  • дбайливий демакіяж, у тому числі чутливих зон обличчя;
  • очищення без почуття сухості та стягнутості шкіри;
  • збереження гідроліпідної мантії та мікробіома шкіри;
  • зволоження та живлення;
  • захист від смогу, пилу та ультрафіолету.
  • Гідрофільна олія для володарів жирної або комбінованої шкіри – це один із найкращих, можна сказати, фізіологічних засобів від чорних цяток. Вона працює не так швидко, зате не травматично. Влітку нею можна користуватися практично щодня. І через 1-2 місяці ви помітите, що ваша шкіра чиста, без жирного блиску та запалень.


    ( Smokey Gray комплект постільної білизни ) 


    Але для тих, у кого суха шкіра з нестачею власних ліпідів, гідрофільна олія підходить лише для змивання мейку зі стійкою помадою, тушшю, ВВ-, СС-крему, але не для застосування щодня. Інакше ситуацію можна погіршити.

    Як правильно користуватися цим засобом?

    Запам'ятайте 4 простих кроки:

    1.  Нанесіть олію на сухе обличчя.;
    2. Додайте води та злегка помасажуйте, щоб відбулася емульгація.;
    3. Заберіть залишки олії вологими ватними дисками.;
    4. Відразу змийте із застосуванням м'якого засобу для вмивання.;
    Не варто довго тримати олію на шкірі. Щоб подіяти, їй достатньо 30 секунд. Розглядайте демакіяж як перший етап очищення шкіри. Тобто, вам знадобиться і наступний етап – умивання з мийним засобом, бажано з рН 5,5, щоб на шкірі не залишалася жирна плівка.



    Чи можлива шкода від гідрофільної олії?

    Якщо ви від когось чули, що гідрофільна олія нібито висушує шкіру або призводить до посилення саловиділення, це говорить про те, що її неправильно застосовували. Такі ознаки свідчать про порушення захисного ліпідного бар'єру. Як цього уникнути та продовжувати користуватися цим чудовим винаходом для видалення стійкого макіяжу?

    Не залишайте її на шкірі надовго. Наприклад, не варто робити масаж обличчя по гідрофільній олії, адже в її складі є поверхнево-активні речовини, а вони вимагають змивання.



    Пам'ятайте, що гідрофілка в цілому не призначена для очищення шкіри, на якій немає шару косметики, наприклад, для вмивання вранці. Користуйтеся нею за потребою. Можливо, якщо ви сьогодні використовували звичайний зволожуючий крем та мінеральну пудру, гідрофільна олія для вас буде як важка артилерія.

    Якщо після етапу емульгування на шкірі присутні залишки олії, заздалегідь видаліть їх вологим ватним диском. Інакше масло не змиється водою і залишить на шкірі щільну плівку, що не дихає.



    Отже, баланс порушує не сама олія, а її неправильне застосування.

    А ви вже користувалися гідрофільною олією на основі конопляної олії? Як вам відчуття та результат?

    Діліться своїм досвідом та думкою в коментарях на нашому сайті та на сторінках у соцмережах!

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)