Our News

12 ідей екоподарунків з конопель для дівчат та жінок від Devohome

  • 06 December 2021 17:06:25
  • Review : 0
  • Viewed: 868
  • 0

Поки багато хто чекав кінця листопада, щоб скупити непотрібне, екоактивісти закликали бренди відмовитися від розпродажів, що заохочують надвиробництво. Ми також за справедливу ціну на свої натуральні товари. Адже вироби з натуральних тканин – поза часом. Це вам не швидка мода, яка за кілька місяців втратить актуальність і потрапить на звалище.



Якщо ви пропустили або проігнорували чорну п'ятницю, тому що свідомо підходите до покупок, пропонуємо вам без поспіху вибрати оригінальні та практичні подарунки українського виробництва з конопель чи льону. Здивуйте своїх близьких чи порадуйте себе кохану!

Ми впевнені, що будь-який конопляний виріб від Devohome Hemp– це ексклюзивний подарунок, який вразить того, кому він призначений. Все ж таки, якщо врахувати смак, стиль життя, бажання або навіть мрії своєї близької людини, то можна навіть перевершити її очікування!



У цій статті ми підкинемо трохи ідей жіночих подарунків. У наступних розповімо, що можна подарувати чоловікові та дитині.


Екоподарунки з конопель від ДевоХоум

Якщо ви хочете порадувати початківця або навіть досвідченого екоголіка, презентуйте йому головні атрибути екожиття: екосумку-шопер, багаторазові мішечки для покупок та альтернативу губці для миття посуду. Адже екосумок та мішечків багато не буває! А мочалка для посуду – взагалі витратний матеріал.


Екосумка для покупок з конопляним логотипом. Відмінне рішення для шопінгу, походу до супермаркету або на ярмарок. Містка, легка та довговічна сумка, виконана з натуральної бавовни зі вставкою з конопель. Стильна та зручна. Можна використовувати як повсякденну або пляжну сумку. Мінімалістичний дизайн виглядає ще більш виграшно за рахунок брендованого мотиватора Stop Plastic, Use Hemp.


( Еко торба для покупок )

Ганчірка для посуду з конопляного мату. Незвичайна альтернатива мочалки для посуду з природними антибактеріальними властивостями. Грубі волокна конопель дозволяють мити посуд навіть без мийного засобу. Абсолютно природного вигляду ганчірка доповнить колекцію натуральних засобів на кухні прихильника стилю еко. У наборі – три ганчірочки, упаковані в папір та джут.


( Ганчірка для посуду з конопляного мату )

Мішечок лляний багаторазовий. Розміри лляних мішечків з лейблом Devohome трохи варіюються, тому що ми шиємо їх із залишків тканин. Тому вони екологічні, з якого боку на них не подивись! Легкі, міцні та практичні – добре відпераються, швидко сохнуть. Можливі різні кольори та відтінки, що зручно для створення комплекту. Також підходять для пакування екоподарунків.


Конопляні SPA-подарунки

Якщо хочеться почати новий рік з чистого листа, найкращий спосіб перезавантаження тіла та розуму – SPA-процедури. "Підрихтувати" себе можна і вдома, а для кращого результату потрібний натуральний догляд. Ми пропонуємо конопляні вироби та засоби для підтримування відмінного самопочуття та краси. Подаруйте справжню турботу про себе своїм близьким та собі!



( Конопляна Гідрофільна Олія )

Універсальна гідрофільна олія для шкіри обличчя, тіла та волосся на основі нерафінованої олії канабісу. Не просто модний, а й корисний косметичний засіб. Конопляна олія відновлює ліпідний бар'єр шкіри, живить її, захищає від пересихання та почервоніння в солярії та на сонці, оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, надає їм м'якості та розкішного блиску. При правильному застосуванні засіб підходить для всіх типів шкіри.




Рукавичка конопляна. Оригінальна заміна мочалки для тіла. Зручний засіб для самомасажу та лімфодренажу. Відмінний результат при застосуванні в якості натурального скрабу для тіла. Гіпоалергенна, не викликає подразнень. Створює лише приємні відчуття! Зручна у застосуванні та догляді: легко переться та швидко висихає, не втрачаючи форми.



( Скраб-рукавичка  з коноплного волокна )

Простирадло для лазні конопляне. Запланували похід у лазню чи сауну? Чи хочете відновити сили вдома, прийнявши ароматну ванну із сіллю? Використовуйте замість банного рушника простирадло з чистих конопель. Воно комфортно огортає тіло, створюючи приємне тепло. Конопляна тканина швидко поглинає вологу і дихає, тому розпарена шкіра в ньому чудово почувається.


( Конопляне простирадло для сауни, без резинок )


Конопляний халат.
Не просто домашній халат, а затишний одяг для релаксу зі 100% конопель. За рахунок зручності та властивостей конопляної тканини допомагає швидко повернути енергію, витрачену протягом довгого дня. Легкий аромат свіжого сіна, що допомагає забути про проблеми. У ньому не жарко навіть у спекотний день. І дуже приємно після ванни чи душу!



( Конопляний халат )

Конопляний килимок для йоги. Відмінний подарунок для подруги, сестри чи дочки, які застосовують східні практики. Цей килимок з конопель розміром 60х180 см не ковзає, дуже приємний для тіла, зберігає його природне тепло і вбирає зайву вологу. А ще в нього антистресовий аромат – ледь вловимий трав'яний запах, що залишається навіть після прання. До речі, прати його дуже легко, хоч він і немаркий.




( Конопляний килимок для йоги )

VIP-подарунки від Оксани Дево

Хочете зробити особливий подарунок тим, кого любите найбільше? Виразити своє кохання можна по-різному. Один із способів – подарувати затишну та добротну річ, яка дбатиме про близьку людину. Саме такі речі – наші конопляні та лляні вироби, натуральні, довговічні, безпечні та комфортні.


( Конопляний плед Cloud milk orange )


Конопляний плед із вовною Cloud. Затишний і теплий плед, щоб закутатися взимку, сидячи у кріслі. Можна використовувати як покривало, а влітку - як ковдру. Не сідає при пранні, не електризується. Поєднується практично з будь-яким інтер'єром. Може бути виконаний у різних розмірах та варіантах: з окантовкою та без. Чудовий подарунок на будь-який випадок!



Льняний комплект Sky Grey , двоспальний євро; Наволочки Gorchitza 50x70 )

Льняний комплект постільної білизни. Стильний двоспальний комплект євро розміру з простирадла на гумці, підковдри та двох наволочок 50х70 см. Виконаний з м'ятого нефарбованого льону. Також можливі кольори: пляшковий темно-зелений, гірчичний, шляхетний сірий у різних відтінках. Легко прати, можна не прасувати.



( Лляний постільний комплект White - Grey двоспальний євро )

Конопляний постільний набір. Аналогічний за дизайном шикарний комплект, але зі 100% конопель. Ми домоглися, щоб конопляна тканина, груба за своєю природою, стала м'якою та приємною для тіла! У нас можна замовити конопляну постільну білизну індивідуальних розмірів. Уточнюйте час виконання замовлення у передсвяткові дні у нашого менеджера, щоб встигнути вчасно подарувати такий чудовий подарунок!



( Комплект конопляного постельного белья ( Двуспальный Евро) )

Конопляна шуба. Шуба з хутра тварини – вже моветон. Але що робити, якщо хочеться саме натуральну шубку? Візьміть ексклюзивний варіантшубу з конопель. Вона дуже нагадує білу овчинку зовні та за властивостями. Конопляна шуба витримує сильні морози та прослужить довгі рокиШуби з конопель від DevoHome створювалися в колаборації з дизайнером Lida Zaha під патронатом студії Vozianov. Виконані в одному розмірі, унісекс.


А які у вас є ідеї подарунків із конопель? Поділіться, будь ласка, з нами! Можливо, ми зможемо їх реалізувати разом.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)