Демісезонні ковдри з конопель від Devohome – хіт всіх сезонів!

15 may 2021 12:33:28

Якщо за вікном непередбачувана погода, вдома має бути по-особливому затишно. У міжсезоння, коли в квартирі буває сиро і прохолодно, для здоров'я важливий комфортний сон. Зігрітися допоможе добротна ковдра. Відомий своїм ексклюзивним конопляним хутром бренд Devohome пропонує купити ковдру з конопляним наповнювачем виробництва України.

Демісезонна конопляна ковдра – відмінне рішення для приємного сну і відпочинку завдяки унікальним властивостям цього матеріалу. Під нею не холодно, але й не жарко. А ще ковдра з конопель не викликає алергії і тонко пахне свіжоскошеною травою.

Демісезонні ковдри від Девохоум виготовлені з натуральних матеріалів:

  • чохол виконаний з якісної бавовни або льону;
  • наповнювач – з нетканого конопляного волокнистого матеріалу щільністю 250 г на кв. м.
  • Зручна стібка надійно фіксує конопляну нетканку.

Такі ковдри дихають і не парять, тому що порожнисті волокна конопель з легкістю вбирають в себе вологу. Вони довговічні, в них не заводяться пилові кліщі, а заспокійливий трав'яний запах залишається навіть після багатьох прань. Можна сказати, що сон під конопляною ковдрою – терапевтичний!

Насправді, завдяки властивостям природного волокна під ковдрою такої щільності комфортно цілий рік – і взимку при хорошому опаленні, і влітку, особливо якщо воно не сильно спекотне. Ковдри Devohome можна використовувати без підковдри, а моделі з більш темним верхом / низом також підійдуть як покривало на ліжко, що дуже полегшує ранкову рутину його застилання.

Де краще купити ковдру з натуральних матеріалів в Україні?

Конопля, з якої виробляють наповнювач для текстилю ДевоХоум, вирощується в екологічно чистому районі України без застосування пестицидів. Дизайнери компанії відстежують тренди і підбирають найкращі матеріали. Досвідчені працівники виробництва виготовляють конопляні вироби, затребувані в Європі. Тому ми впевнені, що краще за все натуральні ковдри купити в інтернет-магазині devohome.com.ua.

Тут ви можете купити конопляну ковдру будь-якого розміру:

Так, все популярнішою стає євро ковдра, тобто збільшена за розміром двоспальна ковдра. Але при бажанні можна замовити нестандартний розмір або підібрати під натуральну ковдру інші вироби з конопель для здорового сну. Тому безпосередньо у виробника ковдру та текстильні вироби з конопель купити вигідніше і безпечніше.

Демісезонна ковдру з наповнювачем з конопляного волокна гріє, коли холодно. Під ним ви не потієте, коли стане жарко.

Демісезонна ковдру з наповнювачем з конопляного волокна гріє, коли холодно. Під ним ви не потієте, коли стане жарко.

Демісезонна ковдру з наповнювачем з конопляного волокна гріє, коли холодно. Під ним ви не потієте, коли стане жарко.

Зателефонуйте нам +380956679577, щоб вибрати ідеальну ковдру, яка буде радувати багато років!

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews