Знахідка для зіровейстерів – серветка для хліба з конопляної тканини

14 may 2021 18:40:43

Якщо ви терпіти не можете, коли хліб тримають в пластикових пакетах, та й в хлібниці він теж швидко псується, спробуйте просто загортати хлібець в серветку з натуральної тканини. Так він довше зберігається, тому що дихає. Найкраще зберігає свіжість хлібна серветка з конопель, адже ця тканина – чемпіон з гігроскопічності. Волокна конопель здатні увібрати в себе вологи в чотири рази більше за власну вагу, тому буханець не сирішає та довго не пліснявіє.

Серветка для хліба Devohome

Серветка для хліба з конопляної тканини від Devohome має зручний розмір 40х50 см і виглядає дуже автентично. Ви будете в захваті від цієї простої речі з легким ароматом лугових трав! Домашній хліб, загорнутий в такий відріз тканини, нагадує про старовинні традиції, коли господиня клала бочком спечені на весь тиждень буханки або булочки на один край конопляного рушника і прикривала іншим краєм. У повсякденному житті для зберігання випічки використовували рушники без обробки, а в особливі дні – прикрашені вишивкою. Але навіть якщо ви самі не печете, магазинний хліб теж буде здаватися апетитніше і смачніше, якщо його вийняти з пакета та загорнути в тканину.

Хлібна серветка Devohome виготовлена ​​з невибіленої щільної тканини. Її краї оброблені бахромою, і вздовж краю прокладена строчка, яка запобігає пошарпаності. Такий мінімалістичний дизайн гармонійно виглядає на кухні в будь-якому стилі, але ви можете зробити її ексклюзивним аксесуаром, якщо вишиєте що-небудь на ній або зробите аплікацію. Оскільки чорний і білий хліб рекомендується зберігати окремо, то, якщо у вашій родині люблять обидва ці сорти, дуже атмосферно буде виглядати комплект хлібних серветок, прикрашених вашими руками.

Якщо вам близькі ідеї Zero Waste, то ви оціните довговічність та екологічність конопляних виробів. Можливо, натуральна серветка з конопляної тканини замість пластикового пакета доповнить ваш комплект воскових серветок, які замінюють харчову плівку. Дуже природно виглядає їжа, загорнута в такий відріз, на пікніку. Так ви можете бути впевнені, що ніякий пакетик, який засмічує планету, не понесе вітром. А ще станете хорошим прикладом для наслідування.

Як доглядати за хлібної серветкою з конопель?

Хоча вироби з конопель мають антибактеріальний ефект і поглинають сторонні запахи, все ж серветки, з якими постійно контактує харчовий продукт, потрібно регулярно прати. Конопля витримує багато прань, але застосування рідкого засобу замість порошку перешкоджає стиранню волокон і продовжує життя тканини. А ще гель для прання краще виполіскується, що важливо в нашому випадку.

Вибирайте засіб зі слабким запахом та без відбілюючих компонентів, нехай ніжний запах і первісний вигляд натуральної конопляної тканини нічим не зіпсуються! Ну а прасувати її не обов'язково.

Купити серветку з конопляної тканини для зберігання хліба можно у розділі “Домашній текстиль для кухні” на цій сторінці: https://devohome.com.ua/uk/calfetka-dlya-hleba

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews