Постільна білизна з конопель та льону – ексклюзив від Devohome

20 June 2021 18:11:02

Постільна білизна з конопель та льону – ексклюзив від Devohome


Можливо, дізнавшись про те, що компанія Devohome виробляє постіль з конопель, ви очікували, що наші вироби повністю конопляні. Та виявилося, що в принадді для сну з цієї рослини були тільки наповнювачі, а поверхні подушок і ковдр від Девохом виготовлялися з більш приємної для тіла бавовни високої якості. Раніше ми пояснювали це тим, що 100% конопляна тканина досить груба. Але дізнавшись про чудові властивості тканин і текстилю з конопляних волокон, багато хто хотів придбати постільну білизну з чистих конопель. А, як відомо, попит народжує пропозицію. Тому ми доклали всіх зусиль, задіяли нові технології, і тепер сон на постелі з повністю конопляної тканини – це реальність!

Чим же так приваблює цей натуральний матеріал? Яка постіль з конопель в порівнянні з льоном? І що новенького пропонує український флагман конопляного текстилю, бренд Devohome?

Відродження луб'яних культур

Луб'яні культури льон та коноплі – це як дві сестри. Можна навіть додати, що по нещастю, хоча це вже в минулому. Зараз їх обробіток переживає ренесанс після майже повного забуття на кілька десятиліть. Ці рослини не забруднюють землю ані при вирощуванні, ані після використання виробів з них. Урожайність конопель вища, ніж у більшості сільськогосподарських культур, в тому числі і льону, при цьому виробництво конопель – безвідходне. Тому нове покоління підприємців всерйоз зацікавилося відродженням цієї галузі, вигідної для виробника і безпечної для навколишнього середовища.

Хоча свого часу синтетичні матеріали потіснили натуральні волокна, тренд на натуральність і екологічність повернув льон та коноплі на заслужене почесне місце. Тепер вони відносяться до привілейованих натуральних тканин, які зараз в моді як у дизайнерів одягу, так і серед виробників домашнього текстилю. Звичайно ж, відчуття від натуральної постелі не порівняти зі сном на синтетиці!

Традиційно ці колись забуті тканини виготовляли з досить грубих рослинних волокон. Тонкий льон теж виробляли і цінували так само, як і шовк. Зараз же лляні та конопляні тканини зазнають друге народження завдяки сучасним технологіям. Тепер вони більш м'які і приємні для тіла, при цьому зберегли всі переваги натуральних волокон. Їх вже не обробляють вручну, а використовують на виробництві тканин м'яльно-тріпальні агрегати, які можуть відокремлювати більш гладенькі волокна без переломів і розривів. Це дозволяє робити тонку та міцну тканину з конопель або льону, яка добре фарбується.Завдяки такому розвитку луб'яного виробництва раді представити вам постільну білизну з 100% конопель, а також чистого льону від Devohome. І якщо виварений і пом'ятий льон вже давно завоював серця любителів всього натурального і довговічного, то постелі з конопель це тільки належить. Так, тепер є можливість користуватися не тільки постільними речами з наповнювачем з нетканого конопляного волокна, а й зануритися в обійми повністю конопляної постелі.

Властивості лляних і конопляних волокон

Лляні вироби дуже комфортні.

Льон охолоджує: в спеку температура тіла в лляній тканині на кілька градусів нижче, ніж, наприклад, в бавовні. Цей матеріал дихає і добре вбирає вологу. Завдяки таким властивостям постільна білизна з льону дуже комфортна. Що ще важливо – вибілений льон ніколи не жовтіє, як, наприклад, бавовна.

До речі, "правильний" льон виварюють перед фарбуванням або виготовленням виробів, щоб в подальшому тканина не давала усадку при пранні. Після такої обробки льон стає більш м'яким і приємним для тіла.Мінусом цієї натуральної тканини можна вважати, що вона сильно мнеться. Але це більше хвилює дизайнерів одягу, а для постелі це навряд чи можна назвати недоліком. Навпаки, спальний комплект з пом'ятого льону – це модна тенденція, яка підкреслює натуральність.

Волокна конопель – це натуральний антисептик.

Вони гіпоалергенні, запобігають утворенню грибка, цвілі. У них не заводиться пиловий кліщ. Це все закладено природою в властивості конопель, ніяких додаткових просочень не потрібно.Конопляна тканина здатна поглинати вологи ще більше, ніж лляна. У порівнянні з лляними волокнами конопляні більш міцні, стійкі до гниття. Не дивно, що корабельні снасті роблять з пеньки. Матеріал з конопель повітропроникний і практично не мнеться. А ще він довго зберігає приємний трав'яний запах, який умиротворяє і знімає стрес.

Конопляна і льняна постіль від Devohome

Ми не могли ігнорувати такі унікальні властивості конопляних волокон, тому використовували їх спочатку у вигляді нетканого полотна. Також ми шукали можливість зробити конопляну тканину ніжнішою, тому поєднували волокна конопель з іншими матеріалами. Пізніше компанія "Девохом" випустила інноваційний продукт – конопляне хутро. А тепер ми пропонуємо досить тонку і приємну для тіла тканину з конопель, створену в Україні, яка ідеально підходить для виготовлення постільної білизни, що дихає та освіжає.

В двоспальний комплект євро розміру з 100% конопель входять:

  • простирадло на гумці розмірами 180х200х20 см
  • підковдра 200х220 см
  • дві наволочки на подушки 50х70 см


Цей вишуканий і довговічний комплект в мінімалістичному стилі натурального кольору оброблений кантом ніжно-рожевого відтінку.

Така постільна білизна дуже популярна в Європі, звідки ми регулярно отримуємо замовлення на цілі партії. Вона не тільки дарує комфортний сон, а й прикрашає інтер'єр. Її дизайн розроблений нами на підставі семирічного досвіду виготовлення текстилю. Купити цей двоспальний комплект білизни з конопель можна в Києві або в нашому інтернет-магазині.

В таких же розмірах представлена, можна сказати, "класика" – лінійка комплектів постільної білизни з чистого льону, обробленого спеціальним чином для ефекту м'ятої тканини. Природні кольори – смарагдово-зелений, гірчичний, сірий темних і світлих відтінків і натуральний – не набридають і не втрачають актуальності. Таку лляну постільну білизну варто купити, тому що її легко прати й не потрібно прасувати.

Купити її можна в нашому шоу-румі в Києві або замовити за посиланням.

Якщо ж вам потрібні предмети для сну нестандартних розмірів, ми можемо виготовити їх на ваше замовлення.

Також купити лляну або конопляну тканину для постільної білизни можна в Україні, якщо ви самі хочете створити свій шедевр.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews