Ізраїль став першою в світі країною, яка заборонила торгівлю натуральним хутром

11 June 2021 21:22:37

Це перша заборона на торгівлю натуральним хутром на рівні держави. Вона вступить в дію через 6 місяців.

Таке прогресивне і давно назріле рішення можна тільки вітати. Що і робить колектив компанії Devohome — виробника українського текстилю з натуральних тканин. У тому числі виробів з хутра створеного на основі конопляного волокна:

  1. шуб
  2. рукавичок
  3. покривал
  4. подушок
  5. жилетів
  6. курток

І справді:

"Використовувати хутро тварин було виправдано в доісторичні часи, середньовіччя і так далі. Коли технології не дозволяли знайти йому гідну і екологічно чисту альтернативу. "

Але зараз, коли така альтернатива є?! Вбивати для цього живих істот — щонайменше жорстокість.

Ні, мова не йде про синтетичне хутро. Його використання забруднює навколишнє середовище. Воно не має всі властивості натурального матеріалу — в такому одязі ви, скоріше, вспітнієте. Це все одно, що одягнути на себе пластиковий кульок. Застосування яких, до речі, вже обмежено в нашій країні.

То яка альтернатива натуральному хутру тварин?

Це — хутро на основі конопляного волокна. Наша компанія шиє з нього ковдри і одяг. Таке хутро не тільки не забруднює навколишнє середовище, але і має всі властивості натурального матеріалу: воно "дихає" і, при цьому, відмінно гріє.

Купуйте зимову шубу з конопляного хутра в цьому розділі нашого сайту, збережіть життя тварин: https://devohome.com.ua/uk/store/odezhda

Купуйте зимову шубу


Зі свого боку, закликаємо Верховну Раду України підтримати подібний законопроект. Адже більшість громадян нашої країни (54% за даними дослідження Kantar Online Track серед міського населення, що користується інтернетом у віці від 18 до 55 років) висловлюються за заборону "хутрових ферм". Тим більше, що такий законопроект вже зареєстрований!

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews