Тканина з конопель

06 February 2017 15:44:48

В пошуках натуральних речей з хемпу не знаходите те, що потрібно? Купити одяг з конопляної тканини в Україні поки що не так легко. Та ви можете самі пошити те, що бажаєте. Купити тканину з конопляного волокна можна на нашому сайті:


Конопляна тканина для вишивання


Для багатьох вишивання – це не просто хобі, а можливість творити, виразити себе або уникнути стресу. Натуральна конопляна тканина-канва від Devohome – щільна, тому стане хорошою основою для вишитих картин. Тканина з конопель має рівні поздовжні та поперечні нитки, тому ідеально підходить для вишивання хрестиком. В якості основи для вишивки можна також використовувати полотно з конопель.

В порівнянні з канвою з інших волокон коноплі мають декілька переваг, вони:

  • дуже міцні, з конопляних волокон навіть виготовляють канати, які не гниють у морській воді;

  • довговічні, не піддаються впливу шкідників;

  • нічим не оброблені, тому не викликають алергію.

Крім того, конопляна тканина дуже екологічна, бо для вирощування конопель не потрібні пестициди. А ще тканина пахне свіжою травою, що подарує вам умиротворення під час роботи.


Пошиття одягу з конопель


Натуральні тканини зараз в тренді. Одна з причин – це унікальні властивості рослинних волокон.


Конопляна тканина дуже гігроскопічна, тому носити речі з хемпу комфортно – в них не жарко навіть в спекотний день. Волокна конопель здатні поглинути вологу в чотири рази більше за власну вагу, і завдяки їх пористій структурі та антибактеріальним властивостям одяг з конопель попереджує появу неприємного запаху. А з кожним пранням конопляні речі будуть ставати все м'якіше та ніжніше.


Легка шалева тканина з конопель підійде, щоб виготовити одяг з хемпу. Ви можете обрати як відбілені коноплі, так і тканину натурального кольору, невідбілену. Купити в Києві конопляну тканину можна за адресою: вул. Боженка, 15 або замовити в магазині http://devohome.com.ua/store




Вишиванка, яку можна передавати з покоління в покоління


Мода на етностиль не згасає вже декілька років. Вишиванки – це стильно та дуже актуально. З конопляної тканини від Девохоум можна зшити унікальні вишиванки з символічними візерунками для всієї родини. Носити таку вишиванку – це не тільки данина традиції, але й комфортні відчуття. Для своєї вишиванки ви можете підібрати візерунок з особливим значенням, який буде надихати.


Найчастіше українські сорочки шили з білої тканини.  Білий колір – це символ чистоти. Він пасує як на кожен день, так й у особливих випадках. За міцними вишиванками з конопель легко доглядати. Ще більш невибаглива вишиванка з невідбіленої тканини.


Пошита особисто для вас вишиванка з конопель слугуватиме багато років, тому ви зможете передати цю сімейну реліквію наступному поколінню.




Домашній текстиль з конопель своїми руками


Натуральні тканини в інтер'єрі створюють особливу атмосферу. Конопляну тканину, зносостійку та гіпоалергенну, можна застосовувати для виготовлення декоративних подушок, чохлів для меблів, фіранок.


Полотно з конопель підійде, щоб пошити:

  • рушники

  • скатертини

  • серветки

  • фартухи

  • фіранки

  • екосумки

Також міцна конопляна тканина підходить  для оббивки меблів.


Втільте свої ідеї за допомогою конопляних тканин від Devohome. Ширина полотна 1,5 метри, склад: 100% конопель.


Щоб купити конопляну тканину в Києві, подзвоніть нам за номером +38 095 667 95 77 (Тетяна). Можлива доставка по Україні.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews