Створюємо осінній затишок, незважаючи ні на що: декілька ідей від Devohome

03 November 2022 16:39:34

Затишна кухня

Перше, з чим асоціюється осіння пора — запашний гарячий чай на затишній кухні. Не важливо, якому чаю ви віддаєте перевагу — класичному чорному або екзотичному чи з трав — грілка на чайник допоможе створити більш гармонійний напій.

Конопляний будиночок-грілка на чайник від Devohome не просто стильно виглядає, а й робить ваше чаювання більш екологічним: він виготовлений з натуральних матеріалів та зроблений ззалишків виробництва, що зменшує кількість відходів.


(Будиночок-грілка)

Накрити холодну поверхню стола та швидко зробити його святковим допоможе натуральний кухонний текстиль від Оксани Дево: лляні скатертини, сети та ранери. Але мінімалістичний дизайн прихиляє користуватися ними щодня, не чекаючи особливої дати. То ж не відкладайте життя на потім та створюйте собі маленькі радощі!


(Лляна скатертина у сіру смужку)

Міцні лляні рушники в смужку та конопляна серветка для хліба, можна сказати, створені, щоб зберігати під ними свіжу випічку. Спекти власний хліб, пиріжки або печиво, що наповнюють дім особливим ароматом, - чудовий спосіб зігріти домашніх своєю любов'ю.


(Лляний рушник кухонний у синю смужкуЛляний рушник кухонний в сіру смужку)

До речі, в тісто можна додати для більшої користі конопляний протеїн. Він містить незамінні амінокислоти та мінерали, тому зміцнить ваш організм та допоможе вистояти в негоду.

Улюблений диван

Коли на вулиці темно та холодно, улюбленим місцем перебування стає диван. Декоративна подушка з конопляного хутра не тільки прикрасить інтер'єр, а й подарує тепло та зручність спині й голові. Наша пухнаста подушка має тонкий заспокійливий запах сіна. Підклавши її під голову чи спину, читати або дивитися улюблений фільм стає набагато комфортніше. І навіть новини не так лякають.


(Декоративна подушка з конопляного хутра)

А ще комфортніше закутатися в конопляний плед від "Девохоум". Він теплий та натуральний, при чому в його обіймах можна не боятися алергії навіть тим, хто чутливий до вовни.


(Cloud Orange Gray плед з коноплі та вовни)

Важлива робота

Але хтось проводить більшість свого часу на роботі. Як відчути затишок в міжсезоння, особливо коли в офісі не дуже хороше опалення? Для продуктивної праці дизайнери Дево Хом пропонують стильні та теплі конопляні жилети.

В колекції "Опанча" є короткий та довгий жилети універсальних кольорів з конопляним наповнювачем. Вони теплі, довговічні й ніколи не вийдуть з моди.

Також дуже комфортною є жилетка з конопляного хутра. Ця модель має капюшон та зручні кишені. В ній затишно за будь-якої погоди за вікном. Та гарячих чаю або кави ніхто не відміняв!

А як ви підтримуєте себе в ресурсі восени?

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
 
Leave a review ↓
 
Nobody left any reviews