Затишна кухня з текстилем з льону та конопель від Devohome

  • 08 November 2021 12:02:01
  • Review : 0
  • Viewed: 809
  • 0

Щоб відволіктися від суєти, хтось починає ремонт. Є те, хто заїдає стрес. Ми ж пропонуємо більш бюджетний спосіб уникнути переживань порівняно зі зміною інтер'єру та більш здоровий у порівнянні з переїданням. Підвищте настрій без глобальних змін – створіть затишок на своїй кухні за допомогою текстилю з льону та конопель від Оксани Дево! Адже на кухні ми проводимо чимало часу, і набагато приємніше при цьому користуватися стильними натуральними речами.



Атмосферний кухонний текстиль від DevoHome використовують у ресторанах, але і вдома можна створити вишукану атмосферу, щоб пообідати, випити філіжанку кави або чашку чаю, а також запросити гостей до столу. Для цього Девохом пропонує:

  • лляні скатертини на великий стіл або маленьку скатертину-настільник;
  • лляні раннери-доріжки на стіл та сети (щільні серветки під тарілки);
  • кухонні рушники із чистого льону.


  • ( Лляна скатертина у синю смужку )

    Доповнити кухонну колекцію Devo Home можна конопляною серветкою для зберігання хліба, мінімалістичним фартухом з конопляної тканини та будиночком-грілкою на чайник з наповнювачем з конопель. А завершальним штрихом кухні в натуральному стилі стануть нефарбовані лляні штори з легкою пом'ятістю, які додадуть вашому інтер'єру легкості та природності.


    ( Штора із м'ятого льону )


    Підтримуємо тренди кухонного дизайну 2021-2022

    Вже не перший рік популярні стилі кантрі, прованс та сканді, а зараз поступово набирає обертів англійський стиль у дизайні кухні. І з усіма ними завдяки натуральності та мінімалістичності відмінно поєднуються вироби з льону та конопель.

    Також натуральні матеріали допомагають поєднати деталі в стилі еклектики, наприклад, вписати в сучасний інтер'єр вироби із грубої кераміки або вінтажний бабусин сервіз. А якщо у вас кухня-вітальня, то застелена на стіл лляна скатертина допомагає швидко перетворити робочу поверхню на святковий стіл.


    ( Лляна скатертина у вузьку червоно - білу смужку )

    У той час, коли самі по собі кухонні меблі відходять на другий план, а важлива роль відводиться деталям, стильний дорогий текстиль з льону та коноплі – це саме ті аксесуари, які створюють настрій. Отже, якщо набридли кам'яні джунглі, і захотілося стати ближчими до природи, створіть атмосферу пікніка або обіду на терасі: перед тим, як поставити посуд, застеліть лляний раннер на стіл або підкладіть під тарілки сети з щільного полотна.


    ( Сет із щільного льону )


    Кухонний текстиль нашого бренду гармонує з інтер'єрами у модних відтінках: сірих, піщаних, сіро-коричневих, жовто-коричневих різної інтенсивності. Але і з кухнями в ще актуальних димчасто-рожевих та ягідних тонах, а також у різноманітній палітрі зелених та сіро-синіх відтінків наші скатертини, раннери на стіл, сети та кухонні рушники відмінно поєднуються.


    ( Лляний рушник у сіру смужку )


    Аскетичні однотонні скатертини і текстиль із завжди виграшними принтами у вузьку або широку смужку, або неяскраву клітинку від Дево Хом можуть служити вам роками, не втрачаючи якості. Навіть після багатьох прань вони виглядають добротно та гарно.


    ( Лляний рушник у синю смужку ) 


    Властивості тканин з конопель та льону

    Екологічно чисті волокна конопель та льону мають унікальні властивості за рахунок своєї порожнистої структури. Тому в них не розмножуються мікроорганізми, вони добре вбирають вологу, але не накопичують неприємні запахи, довго зберігають початковий зовнішній вигляд.

    Українські коноплі вирощуються без пестицидів, а волокна та готова тканина не обробляються токсичними хімікатами.



    Також тканина з конопель та льону має бактерицидні, тобто антибактеріальні властивості, тому вироби з цих рослинних волокон ідеально підходять для контакту з харчовими продуктами та нашою шкірою.

    Стильні екоподарунки від Девохоум



    Подарувати кухонний текстиль бренду Devohome Hemp – чудова ідея. Такі подарунки оцінять і те, хто живе у стилі еко, і те, хто не особливо замислюється про навколишнє середовище. Натуральна скатертина з льону або комплект лляних серветок – це стильний подарунок і до дня весілля, і до новосілля, і до ювілею, і з іншого приводу. Тим більше, продукція Девохом красиво упакована за допомогою натуральних матеріалів, тому такий подарунок продемонструє ваш смак, точно приверне увагу, а може навіть викличе захоплення та вау-ефект!



    ( Сет з щільного льону )

    Наша компанія постійно оновлює колекцію виробів для кухні, випускаючи улюблені моделі або пропонуючи новинки. Так, серед свіжих пропозицій – кухонні рушники із чистого льону в тонку приглушено-синю або сіру смужку, а також нові скатертини з льону.



    ( Лляний рушник у сіру смужку )


    ( Лляна скатертина у синю смужку )


    ( Лляний рушник у синю смужку )

    Вибрати та купити красивий лляний чи конопляний текстиль для себе чи на подарунок можна у нашому шоу-румі на Малевича, 15 у Києві. По всій Україні та навіть світу натуральний текстиль для дому доступний у нашому інтернет-магазині.

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
     
    Leave a review ↓
     
    Nobody left any reviews