Утеплюємося екологічно. Теплі аксесуари від Devohome

  • 17 November 2021 13:32:26
  • Review : 0
  • Viewed: 763
  • 0

Як там кажуть англійці? Не буває поганої погоди, буває невідповідний одяг. Тому в теплих та затишних речах не лякають ні листопадова вогка погода, ні зимові холоди, ні пронизливий вітер.

Найтеплішими є речі з натуральних матеріалів, а синтетика гірше утримує тепло, швидше втрачає гарний зовнішній вигляд та ще й електризується. Але що робити, якщо натуральне хутро для вас неприйнятне, і перед волокнами тваринного походження ви віддаєте перевагу рослинним? Або вас хвилює не тільки походження та спосіб виробництва товарів, а й їх подальша доля?


( Конопляне хутро )

Усвідомлювати, що синтетична річ, навіть якщо вона була модною та красивою, через пару сезонів потрапить на звалище, де століттями буде забруднювати планету, неприємно. Хочеться зробити добрий внесок у той світ, у якому житимуть наші діти. І компанія Devohome Hemp зробила такий внесок! Ми пропонуємо відмінну альтернативу хутру та шерсті тварин – конопляне хутро та теплий наповнювач з конопель.



Унікальні властивості конопляного хутра від Devohome та утеплювача з конопель

Конопляне хутро не можна назвати штучним, хоча при його виробництві не постраждала жодна тварина. Воно повністю складається із натуральних матеріалів рослинного походження, як його основа, так і ворс. Таке хутро нагадує овчинку і зовні, і за властивостями, наприклад, зігріває при температурах нижче 20 градусів. Тому з нього можна виготовляти зимовий одяг.


( Шуба з конопляного хутра, довга,чорна )

Конопляні волокна у вигляді нетканого полотна або пряжі теж добре зберігають тепло за рахунок порожнистої структури. Зимовий одяг з утеплювачем з конопель дуже теплий, але в той же час дихаючий, тому в ньому не парко. Так само поводиться конопляний трикотаж, який виглядає дуже натурально.



Що ще важливо, вироби з конопель є біорозкладними та не шкодять природі. При виробництві українських конопель не використовуються пестициди. Обробка волокон теж не вимагає хімікатів. Тому вироби з конопель – екологічно чисті, гіпоалергенні та дуже дружні для організму. А коли конопляні речі відслужать свій термін, вони легко розкладуться в природі до безпечних речовин.



Поєднуючи українські традиції коноплярства з сучасними трендами, Оксана Дево пропонує модні шарфи, головні убори та рукавиці, щоб утеплитися екологічно та виглядати ексклюзивно.

Теплі аксесуари з конопель від Дево Хом

Звичайно, щоб комфортно почуватися в холодну пору року, важливе якісне взуття. Але не менш важливо утеплити голову, шию та руки. І у нас є чудові рішення!



Стьобаний конопляний шарф з кишенею. Цей дуже теплий аксесуар виготовлений з одного боку із щільного, але ніжного бавовняного футера, а з іншого боку – з якісної бавовни. Усередині – конопляний наповнювач, який підтримує комфортне тепло.


( Стібаний шарф з коноплпяним наповнювачем, синій )

Двоколірний стьобаний конопляний шарф допоможе створювати ексклюзивні образи.Цей широкий шарф можна носити як палантин поверх верхнього одягу або верхнім шаром на сукню чи пуловер. Отвір-розріз дозволяє регулювати глибину посадки шарфа. По краю шарфа є кишеня, в яку можна покласти важливі дрібниці або зігріти в ній руки. Також шарф можна використовувати як головний убір.


( Стібаний шарф з коноплпяним наповнювачем, Тай Дай)


Шапка з конопляного хутра у стилі Даха Браха.
Цей головний убір унісекс для впевнених у собі натур є прямокутною шапкою з хутра, схожого на білу овчинку на бавовняній підкладці. Така шапка виглядає стильно і підходить чоловікам та жінкам. Можливе виготовлення за індивідуальними розмірами.


( Шапка з конопляного хутра ДахаБраха)

Шапка-біні висока із конопляного трикотажу. Більш звична демісезонна трикотажна шапка зі 100% конопляних волокон, яка утримує тепло, але не парить. Завдяки мінімалістичному дизайну та натуральним відтінкам – природному світлому, кольору охри або теракотовому – впишеться практично в будь-який гардероб та стиль.


( Шапка конопляна висока Біні )

Двосторонні рукавиці з конопляного хутра. Ще одна універсальна річ від Діво Хом, а точніше, пара. Підходить чоловікам та жінкам, виготовлена ​​в одному стандартному розмірі. Являє собою просторі рукавиці, з одного боку яких – біле конопляне хутро, а з іншого – чорна бавовна з водовідштовхувальним просоченням.


( Рукавиці з конопляного хутра )

Дизайнерський пояс із колекції "Опанча". Багатофункціональна річ, створена для колекції теплого одягу з конопель молодим дизайнером Лідою Захаровою за підтримки студії Vozianov. Допомагає не просто утеплити спину та поперек, а при цьому створити унікальний стильний образ.


( Пояс з конопляним наповнювачем " Опанча" )

Всі ці речі можна приміряти у нашому шоу-румі у Києві на Малевича, 15. Або купити в офіційному  інтернет-магазині нашої компанії.

А про який теплий аксесуар з конопель мрієте ви?

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)