Our News

Виконуємо мрії. Труси з конопель для справжніх чоловіків!

  • 21 December 2021 18:02:07
  • Review : 0
  • Viewed: 1422
  • 0

Міцна й одночасно дихаюча, гігроскопічна, бактерицидна та гіпоалергенна, тканина, що захищає від ультрафіолету, освіжає в спеку та зігріває в холоди. Можливо, ви подумали, що йдеться про якийсь високотехнологічний матеріал?

Насправді все це – властивості натуральної конопляної тканини. Тому не дивно, що як тільки чоловіки перестають усміхатися при слові "коноплі" та дізнаються про їх переваги, вони одразу запитують, а чи можна пошити білизну з цього чудового матеріалу?



Звичайно можна. І ми це зробили: зустрічайте чоловічі конопляні труси, комфортні та практичні, зручні та довговічні!

Боксери, вони ж сучасні сімейні труси з конопель

Серед сучасних чоловіків популярні різні моделі трусів:

  • у вигляді плавок (брифи, сліпи),
  • у вигляді шортів (боксери, хіпси, класичні сімейні труси).
  • Хтось вибирає еластичні моделі з синтетичних тканин, а хтось згоден лише на натуральні речі.



    Ми пропонуємо не просто натуральний матеріал, а ще й екологічний, тому що для вирощування промислових конопель не потрібні пестициди. А для отримання конопляної тканини треба у 400 разів менше води, ніж для бавовняної.

    Чоловічі конопляні труси  виготовлені із 100% конопель. Така спідня білизна зручна в носінні та не обмежує рухи. Класичні труси з конопель зручно носити під вільні штани та підходять не тільки для щоденного носіння, але й для важливих заходів. Оскільки конопляні волокна мають бактерицидну властивість, то така білизна має лікувальний ефект.

    Все ж таки для більшої м'якості тканина, з якої виготовлені конопляні труси бренду Devohome, створили й іншу модель, яка містить 50% високоякісних нефарбованих бавовняних волокон. Така тканина приємна для шкіри та зберігає всі властивості конопель. А оскільки вона не тягнеться, то дихаючі властивості конопляних волокон доповнює вільний крій трусів.



    Дизайн чоловічих трусів-шортів від Оксани Дево є композицією кращих споживчих властивостей боксерів та класики – зручних сімейних трусів. Досить широка гумка не тисне і не жме. Спереду є ширинка на ґудзику. Невеликі розрізи з обох боків забезпечують додаткову вентиляцію. Брендований ярлик розміщений ззаду зовні, щоб він не натирав.



    Ми впевнені, що 
    труси з конопляної тканини– це ідеальне рішення для тих, хто дбає про своє здоров'я. Вони відмінно підходять в якості повсякденної білизни або для сну, тому що не обмежують рухів, захищають від перегріву і навіть мають бактерицидну дію. Ну просто мрія!

    Конопляні труси легко прати і не обов'язково прасувати. Вони не деформуються під час прання та не електризуються, як синтетика. Причому з кожним пранням вони будуть все м'якшими і приємнішими.


    Де купити конопляні чоловічі труси в Україні?

    Мабуть, труси в подарунок варто купувати чоловікові, якщо у вас з ним дуже близькі та довгі стосунки. Такий презент може здаватися банальним. Але якщо ви вирішили купити труси з конопель, то це кардинально змінює суть справи! Чоловіки люблять похвалитися отриманими оригінальними подарунками. Думаємо, не всі зможуть встояти, щоб не розповісти про таку свою ексклюзивну обновку.



    Пощупати, щоб переконатися в м'якості тканини, поміряти та вибрати відповідний розмір можна у нашому шоу-румі у Києві на вул. К. Малевича, 15. Ми маємо дуже домашню атмосферу!

    Через інтернет ви можете придбати таку, можна сказати, лікувально-профілактичну чоловічу білизну на нашому сайті конопляних виробів у розділі "Одяг". Доставляємо Україною та всьому світу.

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)