Our News

Практичні подарунки для найменших від DevoHome

  • 10 December 2021 09:59:44
  • Review : 0
  • Viewed: 721
  • 0

Чи отримуєте ви задоволення, даруючи подарунки? Особливу радість приносять щасливі очі дитини, якій догодили та виконали її мрію. Для цього досвідчені дорослі наперед дізнаються, чим порадувати своє чадо.

Але іноді виникає потреба зробити практичний подарунок. Наприклад, новонародженому. Такі корисні подарунки дарують родичі, коли у їхній сім'ї на світ з'явилася маленька людинка.

Що щасливі дядечки, тітоньки, бабусі, дідусі та майбутні хрещені батьки можуть подарувати малюкові, щоб він солодко спав та ріс здоровеньким?


( Конопляна  пелюшка 100х100 )


Конопляний текстиль для дитячого ліжечка

Подушка для новонародженого з конопляним наповнювачем. Є думка, що зовсім маленьким діткам вона не потрібна. Але якщо ви все ж таки не уявляєте, як малюк буде обходитися без подушки, подаруйте правильну подушечку – плоску та оптимального розміру 35х45 см.

Подушка для новонародженого від Девохоум виготовлена ​​з бавовни високої якості з конопляним наповнювачем. Здається, цей матеріал ідеально призначений для солодкого сну малюків самою природою:

  • коноплі підтримують тепловий баланс, тому дитині не холодно, але й не жарко на такій подушечці, її голова не пітніє;
  • та волога, яка природно виділяється вночі під час сну, повністю поглинається гігроскопічним конопляним волокном;
  • коноплі не викликають алергії та мають тонкий трав'яний запах, який заспокоює дитину.
  • Не дивно, що наші пращури закутували новонароджених у пелюшки з конопляної тканини.


    ( Конопляна тканина шалева )

    Пелюшка-ковдра з конопель.

    Сучасна версія конопляних пелюшок – двошарова пелюшка з комбінації конопляної та тонкої бавовняної тканини, оброблена оборкою. Підтримує комфортну температуру тіла для малюка, легко переться та гарно виглядає. Не викликає алергії та подразнень шкіри, тому що тканина дихає і добре вбирає вологу.

    Таку пелюшку зручно використовувати для сповивання. Але ця багатофункціональна річ підходить і як рушник для купання, і як легка ковдра.


    ( Конопляна пелюшка 100х100 )

    Дитяча ковдра з наповнювачем з конопляного волокна. 

    Конопляні ковдри – це візитівка бренду Devo Home Hemp. Для найменших ми пропонуємо демісезонні та зимові ковдри з конопляним наповнювачем у ніжних кольорах: натуральні світлі, рожеві, у сіру смужку, стильні горохи, ненав'язливі квіточки



    Можна вибрати для хлопчиків та дівчаток або універсальне забарвлення, щоб передати ковдру наступному поколінню дітей. Такі ковдри є гіпоалергенними і не створюють ефекту термосу, тому сон під ними дуже комфортний. Нашими конопляними ковдрами можна користуватися без підковдр, їх легко прати, сохнуть вони швидко.


    ( Конопляна ковдра Горохи 100х100 )

    Дитячий спальник із конопляним наповнювачем.

    Це зручна альтернатива зимовій ковдрі для дитини до півроку. Якщо в спальні прохолодно, то коли дитина перебуває в такому теплому та затишному спальнику, батьки спокійні за неї. Легко застібається на блискавку, причому ручки малюка можуть вільно рухатися. Виготовлений із нетоксичних матеріалів, приємних для шкіри. Є розцвітки, придатні для дівчаток та хлопчиків.


    ( Спальник Якір )

    Вкладиш у візочок

    Конопляне хутро – відмінна заміна хутра тварин. Не викликає алергії, в ньому не живуть пилові кліщі і не накопичується статична електрика, але вона така ж тепла і дихаюча, як овчинка. Стьобаний вкладиш у коляску з натуральним конопляним хутром та наповнювачем з конопель зігріє малюка під час зимових прогулянок. Підійде також для санок або як килимок.


    ( Стьобаний вкладиш в коляску )

    Крижма з конопляної тканини

    Якщо вас запросили стати хрещеними батьками малюка, то доведеться купити для нього багато спеціальних подарунків. Один із них – крижма, яку традиційно дарує хрещена мати.

    З давніх-давен крижма являла собою відріз світлої або навіть білої тканини, що символізує чистоту, або рушник, в який завертали немовля після занурення у воду під час обряду хрещення. Оскільки призначення цього предмета особливе, то й обробка у крижми може бути особливою: її прикрашають вишивкою – символічною або іменною, мереживом, стрічками та воланами.

    ( Конопляна крижма - пелюшка 95х100 )

    Але все ж таки важливіше, з якого матеріалу зроблена ця спеціальна пелюшка. Адже терморегуляція у малюка ще не налагоджена, тому важливо, щоб після занурення у воду він опинився у комфортних теплих обіймах. І гігроскопічна конопляна тканина для цього підходить якнайкраще!

    Конопляна крижма від Дево Хом відмінно вбирає вологу, тому дитина не тремтітиме, довго висихаючи. Зовнішня білосніжна частина нашої крижми виконана з тонкої бавовни високої якості, ніжне оздоблення теж із білої бавовняної стрічки з вишивкою. Також пелюшка-крижма прикрашена ажурною вставкою та стильною брендованою вишивкою, але за бажання ви можете додати свою іменну або символічну вишивку.


    ( Шалева конопляна тканина )

    А що ж робити з крижмою після хрещення? Є різні думки. Хтось вважає, що вона повинна зберігатися як оберіг і використовуватись лише у виняткових випадках, наприклад, якщо малюк захворіє. А інші, у тому числі й священнослужителі, не бачать нічого поганого в тому, щоб використовувати її у повсякденному житті крихітки як пелюшку та рушник для купання.

    Що б не вирішили батьки дитини, крижма з конопель – відмінний варіант, тому що вона довговічна, легка у догляді та має стильний дизайн.

    Іграшка-ведмедик конопляний


    ( Конопляний ведмедик )

    Попередні речі, хоч вони і призначені для малюка, більше оцінять дорослі. А м'яка іграшка ручної роботи може сподобатися дитині і стати її улюбленим супутником. Милий ведмедик з доброю мордочкою – білий і пухнастий у прямому значенні цього слова. Він виготовлений з конопляного хутра, його животик наповнений конопляним лушпинням, а решта тіла – конопляним наповнювачем.


    ( Конопляний ведмедик та комплект постільної білизни Grafit, двоспальний євро )


    Така натуральна іграшка безпечна навіть для найменших. При цьому кожен ведмедик, створений талановитими руками наших майстрів, виглядає унікально та неповторно, тому в нашому шоу-румі ви можете вибрати ведмедика з "виразом обличчя", що сподобався вам.



    Отже, все найкраще дітям! Ми гарантуємо, що при вирощуванні конопель на екологічно чистих землях Полтавщини та обробці конопляного волокна не застосовуються токсичні отрутохімікати, тому всі конопляні вироби безпечні для дитини. Під час створення дитячого конопляного текстилю враховувався досвід прогресивних батьків, у тому числі й засновниці бренду Оксани Дево – мами трьох дівчаток.



    Порадьтеся з нашим менеджером, щоб вибрати правильний текстиль для сну з конопель на подарунок малюкові.

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)