Our News

Пів дюжини ексклюзивних подарунків з конопель для НЬОГО

  • 08 December 2021 14:02:21
  • Review : 0
  • Viewed: 615
  • 0

Перевертаючи на початку року чергову сторінку свого життя, ми плануємо в новому році чинити ще краще та правильніше. Наприклад, не забувати виражати свою любов, подяку та турботу близьким. Один із способів зробити це – подарувати те, що припаде до душі коханій людині. Але як догодити з подарунком чоловікові? Адже жінки та чоловіки такі різні!

Буває непросто з'ясувати, що подарувати чоловікові. Але є одне цікаве слово, коноплі. Багато чоловіків практично будь-якого віку реагують на нього позитивно, тому вироби з конопель від Devohome мають високі шанси стати подарунком, яким пишатимуться і навіть хвалитимуться перед іншими!

Пропонуємо вам декілька ідей ексклюзивних, оригінальних, корисних, практичних, теплих та затишних подарунків з конопель для улюблених чоловіків.


( Конопляне простирадло для лазні, без резинок )

Простирадло для лазні конопляне.
Чудовий подарунок для любителя лазні та сауни! Впевнені, такий подарунок буде дуже затребуваним, а його власник опиниться в центрі уваги. Тканина з конопель начебто спеціально створена для відпочинку після оздоровчих процедур. Вона дихає, швидко вбирає вологу, підтримує комфортне тепло та захищає від високих температур. Можливий будь-який розмір за бажанням.


( Конопляна гідрофільна олія для для обличчя та тіла )

Гідрофільна олія для бороди.
Нещодавно у бренду Devohome Hemp з'явилася новинка – універсальна гідрофільна олія для догляду за шкірою та волоссям на основі нерафінованої олії канабісу. Конопляна олія також ідеально підходить для догляду за бородою. Ця гіпоалергенна олія застосовується для всіх типів шкіри, у тому числі й чутливої. Добре змиває віск для бороди, не залишає жирної плівки, не сушить та не стягує шкіру обличчя.


( Плед конопля/шерсть Cloud gray orange 150х220 )

Конопляний плед із вовною. Добротний та теплий плед для дому, дачі, пікніка, романтичної вечері на веранді. Підходить, щоб закутатися, сидячи в кріслі, або як
покривало. Влітку можна використовувати як легку ковдру. Не сідає при пранні, не електризується. Мінімалістичний дизайн поєднується практично з будь-яким інтер'єром.


( Плед із конопляного хутра 150х220 )

Плед із конопляного хутра. Ще один шикарний та затишний подарунок. Виготовлений з ексклюзивного рослинного хутра, що імітує білу овчинку. Підкладка виготовлена ​​з чистого льону. Поєднання властивостей натуральних волокон створює комфортну атмосферу. Приємно пахне свіжим сіном, не викликає алергії. Можливе пошиття за індивідуальними розмірами.


( Комплект постільної білизни із 100% конопель , двоспальне євро )

Конопляна постільна білизна. Стильний та дуже комфортний двоспальний комплект євро розміру зі 100% конопельКонопляна тканина тонкої роботи виготовлена ​​за спеціальною технологією, щоб від грубості волокон не залишилося сліду. На такому ліжку приємно спати і взимку, і влітку. Простирадло на гумці зручно фіксується і не вимагає частого перестилання. Також можливе пошиття на замовлення.


( Конопляна сорочка Casual )

Конопляна сорочка. Зручна та приємна для тіла сорочка з чистих конопель у стилі casual виглядає одночасно по-сучасному та автентично. Підійде як подарунок, який нагадує про Україну, іноземцю. Ідеальний одяг для відпочинку та сну – дихає, не парить, зберігає природне тепло тіла.

Хоча, нам здається, конопляну сорочку свого коханого із задоволенням носитимете і ви.


Втім, рештою конопляних подарунків ви теж зможете скористатися. Якщо, звичайно, вам дозволить це зробити той, кому було призначено подарунок. Згадується анекдот: "Не можу придумати, що подарувати своєму чоловікові. Все, що мені потрібне, у нього вже є." А що, безпрограшний підхід!

Хоча психологи стверджують, що більше радості та щастя ми відчуваємо, коли робимо щось для інших, а не виявляємо споживчий настрій. Тому дуже приємно усвідомлювати, що навіть коли вас немає поряд, корисна натуральна річ з коноплі дбає про того, хто вам дорогий.




Важливий момент
: реакція на подарунок залежить також від його способу вручення та правильної упаковки. На щастя, ми, жінки, вміємо продумати деталі та розставити акценти.

То ж нехай ваш продуманий подарунок порадує близьку людину і зблизить вас ще більше! А компанія "Дево Хоум" завжди готова допомогти вам у виборі корисного та довговічного подарунка.

 
Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)