Як сплять в Японії?

  • 03 November 2021 15:37:22
  • Review : 0
  • Viewed: 923
  • 0

Східні фахівці дотримуються вчень Ніші, згідно з якими сон на твердій поверхні — один із основних стовпів «здоров'я» тіла.

Переглядаючи статистику давньосхідної країни, японці набагато рідше страждали на захворювання хребта ніж жителі середньої Європи, а все тому, що покривали підлогу у своїх будинках матами «татамі» з тростини ігуса, наповненого рисовою соломою.



Подібна спальна приналежність вважалася дуже дорогою і говорила про високий статус власника. У Японії вони повністю замінюють ліжко. Це тонкі матраци, які розкладаються на ніч на підлозі, а вдень скручуються та забираються у шафу.



У сонячні дні японці вивішують футони на балконах, щоб промені та вітер надали свіжості футону, провітрили та дезінфікували.

Топер і футон в чому різниця ?

Не дивно, що спальні приналежності часто вважають синонімами. Обидва вироби виглядають як анатомічні матраци, які забезпечують правильну підтримку тіла під час релаксу. Відмінності насамперед стосуються функціоналу.

Топер від Devohome - це тонкий матрас,який підтримує оптимальну гігієну вашого сну. Він перетворює незручну поверхню на комфортне спальне місце. Його кладуть поверх ліжка, дивана, крісла або матраца, щоб приховати вм'ятини, нерівності, пружини та ін.


( Кнопляний топер )

Конопляний топер від Devohome, завдяки товщині в 5 см, вирівнює поверхню спального місця і забезпечує тілу відповідний рівень жорсткості. Усередині нашого топера знаходиться конопляний наповнювач, який добре поглинає вологу та не створює ефекту “ термосу ”.



 Додатково ви можете покласти конопляний наматрасник, що збереже даний виріб від плям та інших забруднень.



Матрац- топер ідеально підійде для:

  • Людей, що сплять на не зручних чи вже витриманих часом матрацах, кріслах чи диванах, топер на диван.
  • Всім, хто потребує швидкого рішення, коли мова йде про подорожі (ночівля у будинку на колесах, наметі, відвідини заміського будинку, переїзди і т. д.)
  • Тим, хто вдома займається різними видами вправ
  • Наш виріб добре вентилюється, а також допоможе уникнути ситуацій, коли зненацька прийшли гості, і треба створити додаткове спальне місце, він легко скручується для зберігання у шафі.

    Купити Конопляний топер можна на цій сторінці: https://devohome.com.ua/topper або по телефону +38 095 667 95 77;

     
    Powered by SEO CMS PRO ver.: 17.2 PRO 2 (opencartadmin.com)
     
    Leave a review ↓
     
    Nobody left any reviews