Рецепт конопляного печива
Рецепт конопляного печива
Інгредієнти:
-
500 г вівсяних пластівців
-
200 г конопляного борошна
-
100 г конопляних висівок
-
100 г конопляної олії
-
1 літр молока (бажано топленого)
-
2 жовтки
-
150 г темного родзинку
-
цедра одного лимона
-
дрібка солі
Спосіб приготування:
-
Висипте вівсяні пластівці, конопляне борошно, висівки та родзинки в емальовану або керамічну миску.
-
Доведіть молоко до кипіння і залийте ним сухі інгредієнти. Залиште настоюватися на 20–25 хвилин.
-
Розітріть жовтки з цукром до однорідної маси, а потім влийте цю суміш у конопляно-вівсяну основу.
-
Додайте конопляну олію та лимонну цедру, ретельно все перемішайте. Тісто за консистенцією має нагадувати дуже густу сметану.
-
Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом і злегка змащене вершковим маслом, за допомогою столової ложки, формуючи печиво.
🍪 Печиво готується дуже просто, а зберігається довго! Воно може стати повноцінним сніданком або корисним перекусом протягом дня.
Це енергетично насичений, а головне — дуже корисний продукт, приготований вами з любов’ю (або разом з “DevoHome”!)
Смачного!