Рецепт конопляного печива

>
>
>
Рецепт конопляного печива

Рецепт конопляного печива

Інгредієнти:

  • 500 г вівсяних пластівців

  • 200 г конопляного борошна

  • 100 г конопляних висівок

  • 100 г конопляної олії

  • 1 літр молока (бажано топленого)

  • 2 жовтки

  • 150 г темного родзинку

  • цедра одного лимона

  • дрібка солі


Спосіб приготування:

  1. Висипте вівсяні пластівці, конопляне борошно, висівки та родзинки в емальовану або керамічну миску.

  2. Доведіть молоко до кипіння і залийте ним сухі інгредієнти. Залиште настоюватися на 20–25 хвилин.

  3. Розітріть жовтки з цукром до однорідної маси, а потім влийте цю суміш у конопляно-вівсяну основу.

  4. Додайте конопляну олію та лимонну цедру, ретельно все перемішайте. Тісто за консистенцією має нагадувати дуже густу сметану.

  5. Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом і злегка змащене вершковим маслом, за допомогою столової ложки, формуючи печиво.


🍪 Печиво готується дуже просто, а зберігається довго! Воно може стати повноцінним сніданком або корисним перекусом протягом дня.

Це енергетично насичений, а головне — дуже корисний продукт, приготований вами з любов’ю (або разом з “DevoHome”!)

Смачного!

Share this post

11Почніть вводити і натисніть Enter для пошуку

Кошик

У кошику немає товарів.